BIO JE NEISKUSAN DEČKO! Aleksandra Mladenović se prisetila emotivne veze s kolegom, a ovako je Uroš Živković PAMTI!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

povratak u prošlost

BIO JE NEISKUSAN DEČKO! Aleksandra Mladenović se prisetila emotivne veze s kolegom, a ovako je Uroš Živković PAMTI!

Stars -

Nekadašnji par, a danas odlične kolege i prijatelji Aleksandra Mladenović i Uroš Živković progovorili su o svojoj ljubavi. Oni su zajedno gostovali u emisiji "Zvezde Granda specijal" gde su se vratili u prošlost i prisetili se svog ljubavnog odnosa. Oboje su naglasili da im je taj period ostao u lepom sećanju.

- To je pročitana knjiga jedno 700 puta, bili smo jako mladi, to mi je bila dečja, prva ljubav, imao sam 17 godina - rekao je Uroš Živković, a Aleksandra se nadovezala:

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen/Grand

- Neiskusan, mlad dečko koji je tek došao u ovaj estradni svet. Bili smo jako mladi, ja sam malo starija od njega, ostali smo u onim odnosima kojima smo bili i ranije, bili smo drugari, prijatelji, družili smo se.

Uroš je naglasio da se njihova ljubav rodila iz prijateljstva, a i završili su je kao prijatelji što su i danas.

- Družili smo se u takmičenju, bili smo jako velika podrška jedno drugom, stalno smo izlazili, to je bila ta neka ekipa. Ne samo kao u takmičenju, nego stvarno smo se družili. To je počelo iz prijateljstva i završilo se prijateljstvom i najbitnije je da sad možemo da sedimo ovako i da pričamo - rekao je Uroš.

Nakon njihovog raskida, Živković nije imao poznate devojke, dok se Aleksandra zabavljala s Mihajlom Šaulićem, sinom Šabana Šaulića i kolegom, zvezdom "Granda" Isakom Šabanovićem.

Kurir.rs

Bonus video:

03:20

ŠOK! NE ŽELIM NIŠTA SA ISAKOM, ŠTO DALJE OD MENE: Aleksandra Mladenović BRUTALNO poručila bivšem dečku i OVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track