ANA RAJKOVIĆ OTVORENO O BRAKU SA PREDRAGOM! Otkrila najintimnije detalje iz odnosa, pa sve ŠOKIRALA OVIM PRIZNANJEM
Foto: Nemanja Nikolić

Čvrsto odlučili da se ne obaziru na tračeve.

ANA RAJKOVIĆ OTVORENO O BRAKU SA PREDRAGOM! Otkrila najintimnije detalje iz odnosa, pa sve ŠOKIRALA OVIM PRIZNANJEM

Stars -

Ana Rajković i njen muž Predrag, golman srpske fudbalske reprezentacije, bili su meta glasina o preljubama tokom Svetskog prvenstva u Kataru, ali i pored abrova koji su kružili o navodnoj aferi, ona tvrdi da je to samo ojačalo njihov brak.

Naime, Ana Rajković, koja i dalje privlači pažnju medija, premda se srpska fudbalska reprezentacija vratila iz Katara i Svetsko prvenstvo je za nas završeno, a sada je otkrila kako je počela ljubav sa Predragom.

Ana Rajković
foto: Kurir, Printscreen/Instagram

- Navikla sam da sve radimo zajedno, pa se svaki put isplačem kad smo razdvojeni. Prilično sam emotivna, a zbog Peđe sam nekoliko puta bila u predinfarktnom stanju. Umeo je da mi pošalje fotografiju iz svlačionice i da se posle petnaest minuta pojavi sa ogromnim buketom cveća. Baš je romantičan i zna da pogodi trenutak - rekla je manekenka, pa je sve iznenadila daljim izlaganjem.

Ana Rajković, Predrag Rajković
foto: Printscreen/Instagram

- Možda sam i previše ljubomorna, takav mi je temperament i sve odmah ispoljim, nema prećutkivanja. Međutim, uvek se raspravljamo samo oko gluposti, jer čak i kad imamo povod, Peđa jednostavno nikad ne želi da se svađa - izjavila je Ana.

Kurir.rs/M.K./Gloria

Bonus video:

01:47

Ana Rajković progovorila o tračevima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja