"NEKA TI JE LAKA ZEMLJA" Najtužniji oproštaj od LAĆE: Plakaćete kao kiša kad vidite ko se oprostio od tekstopisca
Foto: Ana Paunković

oprostili se od unuka

"NEKA TI JE LAKA ZEMLJA" Najtužniji oproštaj od LAĆE: Plakaćete kao kiša kad vidite ko se oprostio od tekstopisca

Stars -

Tekstopisac Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, koji je preminuo 13. decembra, danas će biti sahranjen u porodičnoj grobnici na Novom groblju.

Cela estrada je pogođena preranom smrću mladog i talentovanog tekstopisca. Od njega su se oprostili mnogobrojni prijatelji, a od Milana su se oprostili i baba i deda čituljom.

"Preminulom unuku, neka je laka zemlja. Mimica i deda Milan Radulović", piše u čitulji.

Milan Radulović Laća, čitulja
foto: screenshot

Podsetimo, Aleksandar Radulović Futa prijavio je 12. decembra nestanak svog sina Milana u Izraelu da bi od nadležnih službi dobio informaciju, koja je 19. dospela i u javnost, da je njegovo telo 13. decembra nađeno na ulici Tel Aviva. Laćini posmrtni ostaci su u petak dopremljeni avionom preko Turske u Srbiju, a danas će biti sahranjen pored brata i majke na Novom groblju u Beogradu.

Prema tvrdnjama bliskih prijatelja, Futa nije bio u stanju da identifikuje telo nakon njegovog transporta za Srbiju, pa je to u ime porodice, navodno, uradio jedan njegov blizak prijatelj.

kurir.rs

Bonus video:

05:38

KUMA MARINE TUCAKOVIĆ O LAĆI: Slao mi je srca! Zvao je iz Izraela kao da je SLUTIO da će nešto biti! Otišao je tako mlad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track