ZAVIRITE NA SVADBU NIKOLE RAĐENA! Mlada zasijala u venčanici, pa se LATILA MIKROFONA, a evo ko je uhvatio BIDERMAJER
Foto: Damir Dervišagić

KAKVA FEŠTA

ZAVIRITE NA SVADBU NIKOLE RAĐENA! Mlada zasijala u venčanici, pa se LATILA MIKROFONA, a evo ko je uhvatio BIDERMAJER

Stars -

Nikola Rađen i njegova izabranica Milica Ristić venčali su se danas u jednom prestižnom restoranu. Srećni mladenici izgovorili su sudbonosno „da“, a ekipa Kurira vam eksluzivno sa lica mesta donosi delić atsmosere sa gala proslave.

Naime, luda žurka će po svemu sudeći trajati do ranih jutarnjih časova, a mladenci ni jednog trena nisu skidali osmeh sa lica. Svi su komentarisali kako je sve bilo originalno i pomalo drugačije od ostalih svadbi. Cela svadba odisala je luksuzom, a na proslavi je bilo oko 150 zvanica, među kojima se našao veliki broj estradnih ličnosti, ali i Nikoline kolege sportisti.

Nikola Rađen, Milica Rakić
foto: Damir Dervišagić

Nakon prvog mladenačkog plesa atmosfera u prestoničkom restoranu je iz trenutka u trenutak bila sve vrelija. Posle toga usledilo je i bacanje bidermajera, koji je uhvatila mladina bliska prijateljica Marija.

Milica Ristić, Nikola Rađen
foto: Printscreen

Mlada se u jednom trenutku latila mikrofoina i sve prisutne bacila u trans. Ona je sve vreme đuskala i uveseljavala svoje goste, a kada je otpevala stihove Stojine pesme " Evropa" zvanice su poskakale.

01:30

Atmsfera na vencanju Nikole Rađena i Milice Ristić

Inače, Milica se za gala slavlje odlučila za elegantnu venčanicu sa golim ramenima, a Nikola je zablistao u jednostavnom odelu.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

00:34

Nikola Rađen i Milica Ristić stigli na venčanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track