Najnovije vesti

EPIDEMIJA RAZVODA! Za ove brakove 2022. je bila POGUBNA! Poznati se RASTAVLJALI, pucali i oni koji su trajali više od 40 GODINA!
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

pukla tikva

EPIDEMIJA RAZVODA! Za ove brakove 2022. je bila POGUBNA! Poznati se RASTAVLJALI, pucali i oni koji su trajali više od 40 GODINA!

Stars

Godinu 2022, bar kad je reč o poznatim ličnostima, obeležili su razvodi. Već u februaru kao bomba je odjeknula vest da se razvode glumci Lazar Ristovski i Danica Ristovski nakon 42 godine braka. Oni su neko vreme ovu odluku držali u tajnosti, a kako tvrde izvori, ostali su u korektnim odnosima.

Lazar Ristovski, Danica Ristovski
foto: Damir Dervišagić

- Ova tema je za nas teška i ne bi bilo lepo da se razvlačimo po žutoj štampi. Mi smo ipak dva, ako mogu da kažem, velika i dostojanstvena umetnika, koja su došla do kraja zajedničkog puta i posle zvaničnog razvoda će nastaviti svojim putevima, a ti putevi će se svakako ponovo preplitati i susretati, ali na jedan drugačiji način. Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca. Jednostavno smo potrošili energiju koja nas je držala zajedno. Vodeći se konzervativnim običajima, možda smo mogli i dalje da živimo zajedno, da bismo se, samo ne znam kome, dokazivali, ali svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od četrdeset godina - izjavio je Ristovski za Gloriju.

Svetozar Cvetković, Jelena Đokić
foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Nekoliko dana kasnije Kurir je otkrio da su glumci Jelena Đokić i Svetozar Cvetković rešili da okončaju svoj 16 godina dug brak. Njihov odnos zapao je u krizu tokom pandemije koronavirusa. Jelena je od Svetozara mlađa 20 godina, ali njima to nije predstavljalo problem. Kao što nisu javno pričali o svom braku, tako ni razvod nisu komentarisali u medijima.

Goga Sekulić, debela, smršala, Uroš Domanović
foto: Privatna Arhiva

Istog meseca i estradu je pogodio jedan razvod. Goga Sekulić je podnela zahtev šest meseci nakon što je napustila supruga Uroša Domanovića. Do kraha šestogodišnjeg braka došlo je zbog razdvojenosti, jer su prethodne dve godine zbog obaveza često bili daleko jedno od drugog - Goga u Srbiji, Uroš u Švajcarskoj.

Tijana Bogićević, Mark Robertson
foto: ATA Images

I njena koleginica Tijana Bogićević posle sedam godina stavila je tačku na brak sa Amerikancem Markom Robertsonom. Pevačica je ovo otkrila u emisiji "Realna priča" na Kurir televiziji.

Ognjen Amidžić, Danijela Dimitrovska
foto: Shutterstock, Sonja Spasić

Vest da se razvode top model Danijela Dimitrovska i voditelj Ognjen Amidžić šokirala je mnoge. Oni su važili za jedan od najskladnijih parova među poznatima, te je ovo za sve bilo iznenađenje.

Momčilo Bajagić Bajaga
foto: Ana Paunković, ATA images

U julu se otkrilo da se posle 33 godine braka sa Emilijom razveo Momčilo Bajagić Bajaga. On je, kako smo kasnije saznali, brak okončao skoro dve godine ranije, ali je o tome ćutao.

Milenko Pavlov
foto: Kurir televizija

Da više nije oženjen čovek, takođe dve godine je ćutao glumac Milenko Pavlov. On je bio u drugom braku s profesorkom istorije Marinelom Farom.

Kurir.rs/ A. P.

Bonus video:

Svetozar Cvetković gost je ove nedelje u emisiji Sceniranje kod Vanje Camović.
01:07

Svetozar Cvetković gost je ove nedelje u emisiji Sceniranje kod Vanje Camović.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja