DIDI DŽEJ NE MOŽE DA BUDE SKROMNA! Vila od 500 KV šljašti, tu su JELKA, DEDA MRAZ a ovaj ukras košta ko nečija CELA PLATA!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Facebook

u dobrim odnosima sa Sestrom jelenom janković

DIDI DŽEJ NE MOŽE DA BUDE SKROMNA! Vila od 500 KV šljašti, tu su JELKA, DEDA MRAZ a ovaj ukras košta ko nečija CELA PLATA!

Stars -

Pevačica Dijana Rokvić, poznatija kao Didi Džej sumirala je utiske iz 2022. godine i otvorila dušu o mnogim aktuelnim temama iz svoj poslovnog, ali i privatnog života.

Da li ti imponuje što važiš za najbogatiju pevačicu na estradi i što se naveliko piše o svom luksuzu u kojem uživaš i o svemu materijalnom što poseduješ – počevši od skupocenih torbica i cipela...?

- Sebe ne posmatram kao najbogatiju pevačicu, vec kao zvezdu koja je iz male zemlje kao što je Srbija uspela da osvoji svet i Ameriku i mislim da je to moj najveći uspeh. Što se garderobe i cipela tiče, to mi zaista nije toliko bitno jer sve ide uz posao kojim se bavim. Nikada nisam volela da naglašavam šta sve posedujem, materijalne stvari mi nisu toliko bitne.

Didi Džej
foto: Printscreen

Nedavno si izjavila da je na tebi sve prirodno, a imala si i oštre komentare na temu tvoje fotografije iz prošlosti koja je nedavno osvanula na mrežama. Pisalo se da si promenila lični opis, što te je veoma povredilo. Zbog čega?

- Zaista sam u šoku da sam promenila lični opis, nikada nisam radila ništa na sebi, ostala sam prirodna kakva sam i bila kao tinejdžerka, čak mi je i kilaža ostala ista. Ne znam zašto neko konstantno izmišlja da sam imala estetske korekcije na sebi kad zaista nista nisam radila. Videla sam neke fotošopirane fotografije na kojima ne ličim na sebe i verovatno je to neko uradio iz zle namere. Svi koji me lično poznaju znaju da sam skroz prirodna.

Da li bi ikad uradila na primer botoks ili neki drugi estetski zahvat na sebi? Imaš li nešto u planu možda baš u 2023. godini?

- Za sada ne planiram da radim botoks, niti bilo koji drugi estetski zahvat, jer još uvek nemam nijednu boru. Zdravo se hranim, treniram, spavam normalno i negujem svoj izgled svi kažu da izgledam kao da i dalje imam 18 godina.

Dijana Janković
foto: Milos Miletić

Na koga više podseća Dayana – na tebe ili na svom tatu, tvog muža Danijela?

- Dayana jako podseća na mog supruga ali i na mene. Ima moje oči, trepavice, talentovana je za strane jezike i obožava da peva. Voli i modu i obožava da ide u šoping.

Kako napreduje tvoja karijera u modnoj industriji? Da li pored Ledi Gage postoji još neka javna ličnost koja je ponela neki komad iz tvoje kolekcije?

- Što se mode tiče zaista se trudim da i to ispratim, uskoro planiram novu kolekciju koju ću predstaviti na NYFW, ako mi obaveze budu dozvolile. Imam dosta planova i uveliko radim na tome. Mnoge svetske zvezde mi traže da nose moje kreacije i oduševljeni su mojim stajlingom, a kada čuju da skoro sve stajinge smišljam sama budu u neverici koliko sam talentovana za modu.

00:57

Ovako je Didi Džej ukrasila dom za Novu godinu

Tvoju 2022. obeležilo je i javno pomirenje sa Jovanom Jeremić letos na tvojoj jahti. U kakvim ste sada odnosima? Kakvo mišjenje imaš o njoj posle svega?

- Jovana je divna osoba, nas dve smo ranije imale nesporazum i dobijale smo pogrešne informacije jedna o drugoj ali je sve to iza nas. Jovana je hrabra žena koja zna šta želi i privatno je zaista normalna i jako prijatna, mislim da joj tek predstoji veliki uspeh. Ona ima nešto posebno u sebi i zato privlači ogromnu pažnju javnosti.

Da li si ikad zažalila što nisi bliža sa sestrom Jelenom Janković. Da li planiraš da se zbližiš sa njom u 2023. godini?

- Jelena je oduvek htela da se bavi tenisom, a ja muzikom i modom. Nas dve smo u odličnim odnosima. Složna smo i velika porodica. Laž je da nas dve ne razgovaramo.

Jelena Janković
foto: Ana Paunković

Kakve su tvoje želje i planovi za 2023. godinu?

- Imam velike planove za 2023. godinu i mislim da će se moji rezultati tek videti u Novoj godini. Već početkom 2023. godine imam mnogo dešavanja i projekata u Americi koji će zaista imati jak uticaj na moju karijeru. Nešto što me najviše raduje je moja aplikacija koja izlazi za par dana, to je nešto poput rijalitija - snimci o svemu što ja radim u karijeri, kako se sređujem, hranim i mnogo toga. Sigurna sam da će ceo svet uživati u mojoj aplikaciji!

Uživa u sređivanju doma na Vračaru

Pevačica uživa da sređuje i dekoriše za svaki praznik, a Nova godina joj je još jedan povod da pokaže svoju raskošnu vilu na Vračaru.

Ogromna jelka, okićena šarenim novogodišnjim ukrasima, a pored velikog deda mraza tu je i ukras Krcko Oraščić od čak jednog metra. Ako se pogleda na sajtovima, samo on košta oko 500 evra.

Dijana Janković
foto: Printscreen

Podsetimo Dijana se 2013. godine udala se za dvadeset godina starijeg IT stručnjaka Danijela Rokvića. Bračni par, koji često boravi i u inostranstvu, živi na Vračaru u kući od 500 kvadratnih metara.

kurir.rs/pink.rs

Bonus video:

04:38

DIDI J. U NEVIĐENOM SKANDALU! Paparaco joj brutalno pretučen, a Fifti Sent je uradio nešto neverovatno (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track