PREMINUO OTAC NESTALE MARIJANE SEIFERT: Ivo se RAZBOLEO i UMRO od tuge za ćerkom! PRE MESEC SAZNAO DA IMA RAK
Foto: Story.hr, Zorana Jevtić

tuga

PREMINUO OTAC NESTALE MARIJANE SEIFERT: Ivo se RAZBOLEO i UMRO od tuge za ćerkom! PRE MESEC SAZNAO DA IMA RAK

Stars -

Preminuo je Ivo Kovačević, otac nestale Marijane Seifert, pobednice Velikog brata, koja je nestala pre više od pola godine. Ivo je preminuo sinoć u 64. godini u šibenskoj bolnici.

Kovačević je pre nedelju dana saznao da ima rak pluća, a bolest je rapidno napredovala. Tužnu vest potvrdila je i njegova supruga Gordana.

- Razboleo se i umro od tuge za našom Marijanom. Nije dočekao da sazna što joj se dogodilo - kazala je kroz suze.

Ivo Kovačević
foto: Story.hr

Poslednji ispraćaj biće iduće nedelje na zagrebačkom krematoriju.

Inače, Marijanina majka Gordana medijske istupe do nedavno je izbegavala, a nedavno se oglasila i ima li novih informacija kojim ona i njen suprug raspolažu te je li miran proteszt ispred policijske postaje urodio plodom.

- Kao i proteklih šest i po meseci, ne dešava se ništa novo. Ivo je prosvjedovao, bio je i vratio se - rekla je Gordana za srpski Kurir.

- Ne događa se apsolutno ništa novo, i danas je muž zvao policiju u Zagrebu, kao i svaki prethodni dan, koja vodi taj slučaj. Rekli su nam da nemaju ni novih ni bilo kakvih informacija o Marijani, stalno nam ponavljaju, radi se, radi se... A što se radi, to nam ne govore, tako da ne znam što misliti, što kazati - zaključila je Gordana Kovačević koja se nedavno, oglasila na društvenoj mreži u emotivnoj objavi.

"O bože moj dragi, gdje je? Danas je šest mjeseci da si nestala, šest mjeseci prevelike boli i tuge! Ko je kriv za tvoj nestanak?', napisala je Gordana Kovačević na svom Facebook profilu.

Gordana Kovačević
foto: Printscreen/Fejsbuk

Mlađa ćerka pokojnog Ive trenutno se nalazi u rijaliti šou Zadruga.

kurir.rs/slobodna dalmacija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track