LUNA ĐOGANI ZAVRŠILA NA KISEONIKU! Pevačici narušeno zdravlje, sve zabrinula fotografijom: "Bože, samo nam daj zdravlje"
Foto: printscreen premijera

požalila se pratiocima na Instagramu

LUNA ĐOGANI ZAVRŠILA NA KISEONIKU! Pevačici narušeno zdravlje, sve zabrinula fotografijom: "Bože, samo nam daj zdravlje"

Stars -

Pevačica i influenserka, Luna Đogani novom objavom na društvenim mrežama zabrinula je svoje pratioce.

Naime, ona se požalila pratiocima da je njeno zdravlje na „klimavim nogama”, baš kao i prošle godine kada je imala koronu, te je objavila selfi na kom se vidi da nosi masku sa kiseonikom.

- Iz 2022. izlazim ovako, kao što je i počela. Bože daj nam samo zdravlje- napisala je Luna, a na fotografiji se vidi da se ne oseća najbolje, budući da ima crne kolutove oko očiju i inhalira se kiseoničkom maskom.

Luna Đogani
foto: Printscreen Instagram

Mnogi njeni fanovi su se nakon ove pevačicine objave zabrinuli za njeno zdravlje, te su je mnogi pitali da li je sve u redu.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Printscreen/Sikter tube

Podsetimo, Luna Đogani se u proteklom periodu srela sa najvećim bolom, kada je izgubila bebu. Uz nju su bili u teškim trenutcima suprug Marko Miljković, porodica i prijatelji, a zbog agonije koju je prolazila, potražila je čak, i savete psihologa.

Kurir.rs

Bonus video:

00:51

Luna Đogani zagrmela u Las Vegasu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track