PEVAČ OTKRIO TAJNI RECEPT MARINE TUCAKOVIĆ ZA PRAVLJENJE HITOVA Pavle Dejanić: Za uspeh pesme su naročito važna OVA TRI ELEMENTA
Foto: Kurir Televizija, Dragan Udovičić

pusti brigu

PEVAČ OTKRIO TAJNI RECEPT MARINE TUCAKOVIĆ ZA PRAVLJENJE HITOVA Pavle Dejanić: Za uspeh pesme su naročito važna OVA TRI ELEMENTA

Stars -

Pevač Aleksa Jelić nastupio je uživo u emisiji Pusti brigu, a njegov nastup oduševio je sve, uključujući i njegovog kolegu Pavla Dejanića koji je takođe gostovao u emisiji.

- Pokreti su ti sjajni, a tekst je jednostavan što je jako važno. To je zapravo recept za dobru pesmu - rekao je Dejanić, prisetivši se Marine Tucaković koja je, kako kaže, bila majstor da napravi jednostavan tekst.

Pusti brigu
foto: Kurir televizija

- Zato je Marina Tucaković bila to što jeste, zato što je osećala i na tri nivoa pronalazila ono što narod voli. Ono što je melodiji suđeno i taj takozvani akcentualni pokret - rekao je Pavle i objasnio šta to podrazumeva na primeru stiha "Znam za jedan grad", gde reči "znam" i "grad" imaju isti akcenat.

Voditeljka Suzana Petričević, takođe, se prisetila pokojne Marine Tucaković i rekla kao je ona morala da upozna pevača za kojeg radi pesmu i da sa njim razgovara:

- Ona je meni bila u žiriju pinkovih zvezda i baš smo se dugo viđali i družili. Siniša Pavić i Marina Tucaković su najbolje osetili naš mentalitet. Zato su i popularne sve te serije. Ti kad čuješ Ozren Soldatović već vidiš kako taj čovek izgleda.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track