ŠLJOKICE, GOLE NOGE, A ONA JE BILA NAJVEĆA ZVEZDA VEČERI! Ovako su se naši pevači doterali za Novu godinu, sve PRŠTI I SIJA!
Foto: Kurir

fabulozni stajlinzi

ŠLJOKICE, GOLE NOGE, A ONA JE BILA NAJVEĆA ZVEZDA VEČERI! Ovako su se naši pevači doterali za Novu godinu, sve PRŠTI I SIJA!

Stars -

U najluđoj noći naši pevači imali su pune ruke posla. Pevalo se na splavovima, trgovima i u kafanama, a pored glasa i repertoara, pevači su morali da spreme i spektakularne odevne kombinacije za doček Nove godine, pored njih tu su bile i brojne druge poznate ličnbosti, koje su u fabuloznim modnim kreacijama odlučile da kroče u 2023. godinu.

novogodišnji nastup, Rada Manojlović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Rada Manojlović pevala je sa svojim kolegom u jednom prestoničkom hotelu. U novu 2023. ušla je u provokativnoj, roze haljini, sa velikim izrezom. Publika je mogla da uživa u njenom glasu, ali i pogledu, jer je Rada istakla svoje vitke noge u prvi plan.

Seka Aleksić
foto: Nenad Kostić

Seka Aleksić odlučila se za neobičnu haljinu, zanimljivog kroja. Metalik haljina, crne rukavice i interesantan nakit bili su Sekin izbor u najluđoj noći.

novogodišnji nastup, Tanja Savić
foto: M.M./ATAImages

Tanja Savić odlučila se za svetlucavu haljinu, dugih rukama, koja je bila prekrivena čuvenom imitacijom ribljih krljušti.

novogodišnji nastup, Tea Tairović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Tea Tairović bila je u šljokicavom topu sa tračicama, koje su štitile njeno bujno porpsje, pa u tako u prvi plan stavila njenu savršenu liniju.

novogodišnji nastup, Katarina Živković
foto: M.M./ATAImages

Katarina Živković, za najluđu noć se opredelila za zlatnu haljinu, koja joj je stajala kao salivena. Za razliku od drugih koleginica koje su se predelile za dekolte u prvom planu, ona je obukla nešto svedenija, te je nosila rolka - haljinu.

Jelena Karleuša
foto: Kurir

Popularna pevačica Jelena Karleuša novogodišnju noć jee dočeka nastupajući u jednom prestoničkom hotelu.Utegnuta, sva u crnom, helankama, visokim štiklama i crnoj bundi od veštačkog krzna, izašla je iz limuzine i zapanjila sve. Ubrzo se presvukla u jednodelni kostimu sa srebrnim šljokicama, koji je otkrivao crni donji veš, a sve to je upotpunila sa perjem na glavi. Karleuša potom ponovo presvukla, a ovog puta odlučila se za sivi Balenciaga kombinezon, koji je stajao kao saliven. Stajling je upotpunila sa sivim naočarama. Možemo slobodno reći da je sa ovim kreacijama ponela titule najbolje obučene pevačice.

Jelena Karleuša, novogodišnji nastup
foto: Antonio Ahel/ATAImages
novogodišnji nastup, Aca Lukas
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aca Lukas opredelio se za klasiku. On je Novu godinu dočekao u potpuno crnoj kombinaciji, ali veselje je bilo na nivou.

novogodišnji nastup, Darko Lazić, Andreana čekić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

I Darko Lazić je 2023. dočekao radno. On je sa koleginicom Andreanom Čekić nastupao u jednom hotelu. Za ovu priliku on je obukao belu košulju, crne pantalone, a monotoniju je razbio tregerima.

novogodišnji nastup, Milica Pavlović
foto: M.M./ATAImages

Milica Pavlović, takođe je provela radno Novu godinu, nastupajući u jednom prestoničkom hotelu. Pojavila se u ljubičastoj haljini, koju je upotpunila sa rukavicama. Njen stajling poneo je mnoge pohvale, a svi su mišljenja da je izgledala fenomenalno i drugačije.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

04:22

Jelena Karleuša novogodišnja izjava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track