SKANDALOZAN STAJLING LEPE BRENE Fanovi zbunjeni kreacijom koja ističe GOLO ŽENSKO TELO, urnisali je na mrežama: "OVO GLEDAJU DECA"
Foto: Printscreen Twitter

ŠOK!

SKANDALOZAN STAJLING LEPE BRENE Fanovi zbunjeni kreacijom koja ističe GOLO ŽENSKO TELO, urnisali je na mrežama: "OVO GLEDAJU DECA"

Stars -

Lepa Brena je u novogodišnjoj noći nosila kontraverznu haljinu koja je danas glavna tema tviteraša.

Kao i svake godine, brojne televizije nam tradicionalno sremaju novogodišnje programe. Tada svi obraćaju pažnju na svečane toalete poznatih dama, ali niko nije očekivao da će Brenin stajling izazvati ovoliko komentara. Ponela je veoma kontroverzno izdanje koje je izazvalo mnogo pažnje, a ako pitate tviteraše, reakcije su prilično negativne.

Lepa Brena (62) je zapevala svoje hitove, ali niko nije odoleo crno-zlatnoj odevnoj kombinaciji. Obukla je haljinu sa šljokicama, a gledaoce je uznemirio dezen koji ističe ženske obline. Korisnici društvenih mreža ne kriju koliko su zbunjeni crnim ivicama oko grudi i crnim tačkicama na bradavicama.

Hrabar potez nije naišao na preterano pozitivne reakcije. Mnogi su istakli da haljina nije prikladna za decu, ali i da je ovo najružniji stajling koji je ikada iznela. "Zašto?", "Lepa Brena u najružnijoj haljini koju sam ikada videla u životu", "Haljina... Valjda neka neshvaćena umetnost", glasili su komentari na Tviteru.

Ipak, usprkos negativnim komentarima, neki fanovi branili su njen izbor na Instagram profilu pevačice: "Ma pusti priče o neukusu, ovo je snažna poruka emancipacije i slobode žena na Balkanu gde svaka lepa i uspešna žena preživi linč", napisao je jedan.

Ova fotografija je postala brzo viralna, pa se tako brzinom svetlosti širi mrežama, a mnogi smatraju da pevačici, ali i njenim godinama ne priliči ovakav stajling.

Kurir.rs

Bonus video:

09:18

Lepa Brena dva puta lomila levu nogu i obe ruke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track