MARINA VISKOVIĆ PRIZNALA KOGA JE POLJUBILA U PONOĆ! Otkrila planove za 2023. godinu, a jedan DETALJ je sve ŠOKIRAO!
Foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

nepoznati detalji

MARINA VISKOVIĆ PRIZNALA KOGA JE POLJUBILA U PONOĆ! Otkrila planove za 2023. godinu, a jedan DETALJ je sve ŠOKIRAO!

Stars -

Pevačica Marina Visković otkrila je koga je prvog poljubila u Novogodišnjoj noći i predočila planove za blisku budućnost u emisiji Premijera - "Vikend specijal."

Marina je pokazala da u krevetu drži svesku u koju upisuje svoje obaveze i želje, ali i planove. - Ovo su moji planovi, završavam sa ovom knjigom, sad uzimam novu za 2023. Nikom ništa nismo dužni, stare firme su zatvorene, sada otvaramo nove - rekla je Marina i dodala:

- Ovo je spontana situacija, prvo jutro 2023., imam masku za lice, malo sam se osula i od puta, nisam spavala - kroz smeh je kazala pevačica.

Marina Visković
foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

Viskovićeva je takođe otkrila da partnera nema, a da je Novu godinu prvo čestitala svom kolegi.

- Nije bio tu, nema ko. Stvarno sam navikla da radim za Novu godinu, prvo sam poljubila kolegu Harija Mata Harija, zajedno smo radili, bilo je lepo, super atmosfera - priznala je pevačica.

Marina je ispričala i svoje želje za predstojeći period kao i da ima velike ambicije što se tiče njene karijere.

Marina Visković
foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

- Spao mi je teret, konačno dišem punim plućima, nadam se da će svaka naredna godina biti mnogo bolja, 23 mi je omiljeni broj tako da se uzdam u 2023. godinu. Ova godina je bila turbulentna, sezona je bila fantastična, turneja u Australiji, sjajno, ali teško mi je pao put i vremenska razlika. Samo kukam kako mi se spava, gde god se naslonim ja zaspim, budili su me na za nastup - rekla je ona, pa nastavila: Moje želje su vezane za karijeru, da završim album, da napravim pravu ekipu saradnika, imam velike ambicije kad su u pitanju nastupi, poželela sam strpljenje i sreću, potrebno je da se kockice slože i da se nađe pravi trenutak - zaključila je Marina.

Kurir.rs/ Pink.rs

Bonus video:

03:13

CRNOGORCI SU MI OMILJENI Marina Visković poželela SVIMA NOVU GODINU, a za gledaoce Kurir TV OTKRILA SVOJU NAJVEĆU ŽELJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track