PREMINULA JE KAD JE IMALA 13 GODINA! Mina Kostić izgubila je majku, a JEZIVA TAJNA je godinama proganjala! NIKAD NIJE OPORAVILA
Foto: Antonio Ahel/ATAImages, screenshot

tragedija za tragedijom

PREMINULA JE KAD JE IMALA 13 GODINA! Mina Kostić izgubila je majku, a JEZIVA TAJNA je godinama proganjala! NIKAD NIJE OPORAVILA

Stars -

Prvog dana nove 2023. godine Mina Kostić doživela je jezivu tragediju kada joj je preminula majka. Mina se odmah oglasila putem Instagrama i oprostila od svoje majke rečima koje kidaju dušu: "Voljena moja majčice, putuj s anđelima! Hvala ti na svemu, volimo te".

Ovo nije jedina tragedija koja je obeležila Minin život. Ona ima čak devetoro braće i sestara koji joj, pored ćerke Anastasije, predstavljaju najveće bogatstvo. Ipak, čitavu njenu familiju davne 1992. zadesila je strašna tragedija koja ih je zauvek zavila u crno. Te godine utopila se Minina rođena sestra, što je na sve članove porodice ostavilo veliki trag. Njenu smrt i dalje ne mogu da prežale.

Mina Kostić
foto: Printscreen Instagram, Kurir TV

Minu je kao jako malu, sa samo pet godina, usvojila Duda Ivanović, tetka repera Ivana Ivanovića Đusa, sa kojom je provela dobar deo života i koju je gledala kao svoju majku, te ju je često i pominjala.Duda je preminula 2019. godine, što je Minu potpuno slomilo, ali tada je izjavila da mora biti jaka zbog svoje ćerke.

kurir.rs

Bonus video:

00:54

SA 25 SU MI REKLI DA NE MOGU DA IMAM DECU! Mina Kostić prvi put progovorila o ČUDU! BOG MI JE USLIŠIO MOLITVE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track