DŽEHVU STARTOVAO NEJMAR, AL ZAMALO! Pevačica napravila FOTO-MONTAŽU prepiske sa fudbalerom zarad popularnosti: OTKRIVENA PREVARA
Foto: Damir Dervišagić, EPA Christophe Petit Tesson, Printscreen/Instagram

provaljena

DŽEHVU STARTOVAO NEJMAR, AL ZAMALO! Pevačica napravila FOTO-MONTAŽU prepiske sa fudbalerom zarad popularnosti: OTKRIVENA PREVARA

Stars -

Teodora Džehverović poslednjeg dana 2022. plasirala je lažnu vest da joj je Nejmar uputio privatnu poruku na Instagramu.

Kako Kurir Stars saznaje od izvora bliskog pevačici, ona se na ovaj korak odlučila kako bi uzburkala strasti pred svoj novogodišnji nastup ispred Narodne skupštine u Beogradu, ali i da bi u kratkom vremenskom periodu prikupila veliki broj novih pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Teodora Džehverović, Nejmar
foto: AP Photo/Andre Penner, Nemanja Nikolić

- Teodora je celu priču namerno izmislila i plasirala pred sam doček jer je shvatila da će joj to ići u korist. Prvo, kako bi podigla hajp oko novogodišnjeg nastupa, ali i kako bi dobila veliki broj pratilaca iz redova fanova popularnog fudbalera. Iako su mnogi poverovali u ovu priču i skrinšot koji je ona sama objavila na svom Instagram storiju, istina je da je u pitanju samo odlično urađen "edit" ili, kako bi se to narodski reklo, foto-montaža - kaže sagovornik Kurira i dodaje:

Teodora Džehverović
foto: Printscreen/Instagram

- Takvu "prepisku" može da napravi svako ko se iole razume u fotošop, a da to nije nikakav problem, moglo se videti i na Tiktoku, gde su mnogi već pravili ovakve foto-montaže. Za razliku od Teodore, njima su se javljali drugi poznati sportisti, glumci, muzičari i ostali. Ova priča je mogla da prođe kod neupućenih, ali kod ostalih - teško. Da je sve izmislila, dokazuje i to što je Nejmar i ne prati na Instagramu, niti zna ko je ona - završava naš izvor.

Nejmar, Teodora Džehverović
foto: EPA/Yoan Valat, Printscreen/Instagram

Podsetimo, Džehva se pohvalila pratiocima na Instagramu da joj je Nejmar poslao poruku sa emotikonom "aplauza", a da je ona nakon toga ostala šokirana.

- Srećna Nova godina svima, idem da padnem u nesvest! - napisala je pevačica, ali se dalje nije oglašavala na tu temu.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:09

Vruć snimak Teodore Džehverović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track