JADRANKA BARJAKTAROVIĆ PONOVO PROVOCIRA SRBE! Posrnula pevačica se NE SMIRUJE, opet zapevala "JAČI SMO OD SRBIJE" Skandal
Foto: Profimedia, Nemanja Nikolić

NE PRESTAJE DA SE PONIŽAVA

JADRANKA BARJAKTAROVIĆ PONOVO PROVOCIRA SRBE! Posrnula pevačica se NE SMIRUJE, opet zapevala "JAČI SMO OD SRBIJE" Skandal

Stars -

Davno zaboravljena folk pevačica Jadranka Barjaktarović naišla je na osudu čitave javnosti kada je na jednoj proslavi u Podgorici 2020. godine pevala stihove "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

Tada se pravdala da ništa loše nije mislila, da je brzopleto i nesmotreno postupila. Ipak, da je samo lagala, ne bi li se "oprala" u uvek prijateljski nastrojenoj Srbiji, gde je duže od deceniju gradila karijeru i zarađivala novac, govori novi snimak, u kom Jadranka ponavlja svoj sramotni postupak.

Barjaktarovićeva je nastupala za Novu godinu, gde je ponovo pevala hit Mitra Mirića s izmenjenim tekstom, a snimak je ubrzo postao viralan.

Jadranka je sa osmehom na licu pevala : "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", a potom muškarcu iz publike dala mirkofon i sa osmehom slušala kako izvodi refren pesme, ali s izmenjenim tekstom.

Jadranka Barjaktarović
foto: Printscreen Instagram

Da je snimak verodostojan i da je baš ona na njemu, govori i fotografija koju je ona podelila na Instagramu i na kojoj je u istoj haljini kao sa videa.

Jadranka Barjaktarović
foto: Printscreen

Podsetimo, Kurir je već pisao da je Jadrankina karijera poslednje dve godine krenula nizvodno i da nastupa samo u Crnoj Gori, gde ulaz u klubove naplaćuje između dva i pet evra, te stoga po koncertu najviše zaradi između 200 i 500 evra, što je drastično manje u odnosu na period kada je pevala u regionu, naročito u Beogradu.

Kurir.rs

Bonus video:

50:02

MAJKE I SNAJKE SE03 EP83

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja