MATORA SVE ZNA! Era Ojdanić (75) priznao da li je imao s*ks sa 54 godine mlađom Palčicom iz Zadruge! PERVERZNO
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Happy

gde se zaustavlja

MATORA SVE ZNA! Era Ojdanić (75) priznao da li je imao s*ks sa 54 godine mlađom Palčicom iz Zadruge! PERVERZNO

Stars -

Zadrugari u Beloj kući danima pričaju o navodnoj aferi Anastasije Stanojević Palčice sa 54 godine starijim pevačem narodne muzike Erom Ojdanićem, o čemu je prva javno progovorila Jovana Tomić Matora, a sada se oglasio pevač.

Matora je, naime, u jednoj od svađa sa Palčicom otkrila da je ona spavala sa Ojdanićem, što je Palčica oštro demantovala i poručila da je glasine ne interesuju, već dokazi "crno na belo".

- Palčica, ona mala Kolubarka moja?! Aha, znam je! Bio sam s njom u rijalitiju jednom. Ljubili smo se, kada su žurke grlili smo se, ljubili i sve to, ništa nije bilo tajno i skriveno i sa emocijama tog tipa - počeo je priču Era, koji je priznao da je hteo da pomogne Palčici.

Era Ojdanić, zadruga
foto: Dragan Kadić, Printscreen/TV Pink

- Ona nije svraćala u moj motel, mada sam joj ja ponudio da bude šefica recepcije. Ona je to odbila, kaže: "Nemam vremena da se bavim tim poslovima jer sam mlada, lepa, seksepilna, zgodna, moram to nekako da unovčim".

Na pitanje da li joj je u tome pomogao, Era kaže:

- Naravno da sam joj pomogao. Forsirao sam je da igra i peva, savetovao kako treba da vrti muškarce oko malog prsta. Bila mi je odličan učenik.

Anastasija Stanojević Palčica, Anastasija Stanojević, Palčica
foto: Happy screenshot

Direktno je upitan da li je sa Palčicom imao s*ks, budući da je to u "Zadruzi" ispričala Matora.

- Čekajte da se setim, leb ti j*bem. Matora to sve beleži, ona zna sva događanja iz mog seksualnog života. Matoru mnogo volim, njoj sam se mnogo puta poverio za neke stvari, ona to zna. Matora sve zna o meni, da znate. Ne mogu da se setim da li sam imao s*ks sa Palčicom, ali Matora ako zna, neka ispriča situaciju - poručio je Ojdanić.

kurir.rs/pink.rs

Bonus video:

00:12

Jovana Jeremić đuska na nastupu Ace Lukasa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja