MINA KOSTIĆ ĆE MAJKU SAHRANITI PO ISLAMSKIM OBIČAJIMA: Evo kad je dženaza i da li pevačica može da bude na GROBLJU
Foto: Antonio Ahel/ATAImages, screenshot

tuga

MINA KOSTIĆ ĆE MAJKU SAHRANITI PO ISLAMSKIM OBIČAJIMA: Evo kad je dženaza i da li pevačica može da bude na GROBLJU

Stars -

Pevačici Mini Kostić preminula je biološka majka Zoja Jašari, a pevačica ne može da dođe sebi od tuge.

- Moja mama je rodila desetoro dece i četvoro izgubila. Ja u njoj vidim sebe. Znam da ću biti takva kada ostarim - izjavila je pevačica svojevremeno.

Ipak, Mina nije odrastala u ovoj porodici već ju je usvojila Duda Ivanović, tetka repera Ivana Ivanovića Đusa. Kao razlog za to navela je teško materijalno stanje svojih bioloških roditelja, oca Alije i majke Zoje. Kada je pevačici "druga majka" preminula, 2019. godine, Mina je bila skrhana bolom, a sada je opet doživela tragediju.

Mina Kostić
foto: Printscreen Instagram, Kurir TV

Majci Mine Kostić dženaza će biti u četvrtak, 5. januara 2023. godine u Novom Bežanijskom groblju u Beogradu. Zoja će biti ispraćena po islamskim običajima.

Interesantan detalj je da je Mina pravoslavna hrišćanka, iako potiče iz muslimanske porodice.

- Volim da se našalim da je u našoj kući velika sloga, iako pod istim krovom žive ljudi koji poštuju različite religije. Ja sam hrišćanka, brat musliman, a snaja budistkinja. Ona ustaje u pet ujutru i nekada se dva sata moli Budi, meni je to prelepo. Svaki dan se molimo svo troje - priznala je svojevremeno pevačica, te istakla kako ona doživljava religiju.

Mina Kostić
foto: Kurir Televizija

- Mnogi će da kažu da samo u teškim trenucima verujem u Boga, ali moram da ih razočaram jer to nije istina. Svako ko me bolje poznaje zna da sam okrenuta crkvi i da mi je vera u Boga pomogla u mnogim teškim situacijama - rekla je.

Samom činu muslimanske sahrane prisustvuju samo muškarci, dok žene idu kući ožalošćenih gde se čita molitva. Sahrani mogu da prisustvuju žene drugih vera. Ostaje nepoznato da li će Mina Kostić prisustvovati sahrani majke Zoje. Sahrani po islamskim običajima

kurir.rs/srbijadanas

Bonus video:

01:11

NA OVE REČI MINA ODMAH BRIZNULA U PLAČ! Acko zapevao za Džeja! Svi SLOMLJENI – Druga više NEMA! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track