ACO PEJOVIĆ OTKRIO KOGA JE PRVOG POLJUBIO U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI! Snimio duet sa pop zvezdom, a evo šta ga je u 2022. RASPLAKALO
Foto: Dušan Panajotović

stars

ACO PEJOVIĆ OTKRIO KOGA JE PRVOG POLJUBIO U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI! Snimio duet sa pop zvezdom, a evo šta ga je u 2022. RASPLAKALO

Stars -

Aco Pejović ispratio je najuspešniju godinu u svojoj karijeri koncertom na sajmu, a specijalno za Kurir TV otkrio je koga je prvog poljubio u ponoć.

- Ja volim nove godine u Beogradu da sviram. I ove godine je bilo sjajno. Što se tiče novih aktivnosti 8. ili 9. treba da izađu spot i pesma dueta sa Eminom Jahović, a u planu su i još neki spotovi da se rade - kaže popularni pevač.

Puls
foto: Kurir televizija

Što se tiče koncerata, nema nekih velikih planova, već pušta da se sve postepeno odvija.

- Sve to ide svojim tokom. Ja želim samo Bože zdravlja, a to ostalo sve jedno za drugim dolazi - ti Tašmajdani, Arene i td. Pre pet dana smo napunili Boris Trajkovski u Makedoniji i bilo je veličanstveno.

A evo koga je prvog poljubio u ponoć 31. decembra.

- Otkad se bavim ovim poslom, a to je 30 godina, samo jednu ili dve nove godine nisam radio. Prvi koga poljubim skoro je uvek moj kum koji mi je tu sa leve strane i radimo zajedno, pa njega prvog izgrlim i izljubim za novu godinu - rekao je Pejović.

Tokom prošle godine se uglavnom smejao osim jednom kada je izgubuo voljenu osobu.

- Smejem se svaki dan. Takvo mi je drušvo, stalno nešto izvaljujemo. A prošle godine sam plakao kad mi je otac umro - kaže pevač.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track