NAZIV NOVOG PARFEMA MILICE PAVLOVIĆ NOSI SNAŽNU PORUKU?! Da li to pevačica planira da u 2023. postane BAŠ BAŠ NEVALJALA? (VIDEO)
Foto: Nenad Kostić

stars

NAZIV NOVOG PARFEMA MILICE PAVLOVIĆ NOSI SNAŽNU PORUKU?! Da li to pevačica planira da u 2023. postane BAŠ BAŠ NEVALJALA? (VIDEO)

Stars -

Milica Pavlović nastupala je za novu godinu u jednom prestoničkom hotelu, a to je, kako tvrdi nije posebno opteretilo:

- Posvetila sam se ovom nastupu, ali osim što imam prelepe želje za publiku i za vas ovde, i što je možda malo glamuroznije, sve ostalo je za profesionalce samo rutina.

Puls
foto: Kurir Televizija

Milica je rekla da je promenila parfem, a naziv njenog novog parfema je Good girl going bad! Na pitanje voditelja šta to znači, Milica je odgovorila:

- Pa, prevedite!

Prošla godina je za pevačicu bila veoma turbulentna kako na privatnom tako i na profesionalnom planu.

- Bio je pravi rolerkoster emocija! Nisam uspela ni jednu do kraja da preživim zbog posla i životnog tempa, ali sam i zahvalna zato što sam baš zahvaljujući toj mašini mogla sve to da iznesem. Koliko je poslovno bila uspešna, toliko je prošla godina na emotivnom planu bila strašna, jer sam se suočila sa gubitkom još jedne voljene osobe - moje bake.

02:08

NAZIV NOVOG PARFEMA MILICE PAVLOVIĆ NOSI SNAŽNU PORUKU?! Da li to pevačica planira da u 2023. postane BAŠ BAŠ NEVALJALA?

Milica je uz osmeh poželela sebi da u novoj 2023. ostane normalna.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track