MIRA ŠKORIĆ BILA UZ MILJANU DOK SE BORILA ZA ŽIVOT! Marija otkrila Ivanu ko joj je pružio PODRŠKU! Videle se tek u ZADRUZI!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

brinula

MIRA ŠKORIĆ BILA UZ MILJANU DOK SE BORILA ZA ŽIVOT! Marija otkrila Ivanu ko joj je pružio PODRŠKU! Videle se tek u ZADRUZI!

Stars -

Na žurki koja je organizovana u "Zadruzi" u utorak veče pevala je Mira Škorić. Njen dolazak obradovao je zadrugare, posebno Mariju Kulić, koja je tokom razgovora s Ivanom Marinkovićem otkrila da je pevačica bila uz nju dok su njen suprug Siniša i ćerka Miljana bili bolesni.

Miljana Kulić, Marija Kulić, Urgentni Centar
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Ana Paunković

Naročito je istakla da je sve vreme brinula za Miljanu kada se prošlog leta borila za život nakon operacije smanjenja želuca.

- Znaš kako mi se našla kad je Siniša bio bolestan, kad sam ja bila bolesna, pa i kad je Miljana bila bolesna. Non stop mi je pisala, ali nikako da se vidimo zbog korone. I ćerka joj je mnogo lepa. Znaš li da ne mogu da se setim jedne njene pesme koju mnogo volim - rekla je Marija.

Mira Škorić
foto: Kurir televizija

- Je l' znaš bar neku reč iz pesme? - umešala se Miljana u razgovor.

- Ne mogu da se setim, valjda će da je peva. Non-stop je slušam kući, stara pesma - rekla je Kulićka.

Kurir.rs

Bonus video:

02:56

MIRA ŠKORIĆ NAJAVILA DA SE VRAĆA NA ESTRADU I TO NA VELIKA VRATA! Otkrila je šta sprema, legendarna pevačica ponovo u sjaju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track