"ŽELIM DA SE DOBRO NAPIJEM!" Željko Samardžić za 2023. godinu ima samo jednu ŽELJU! Moraće da sačeka OVU PRILIKU da je ispuni!
Foto: Zorana Jevtić

živeli

"ŽELIM DA SE DOBRO NAPIJEM!" Željko Samardžić za 2023. godinu ima samo jednu ŽELJU! Moraće da sačeka OVU PRILIKU da je ispuni!

Stars -

Željko Samardžić za 2023. godinu ima samo jednu želju. Da se dobro napije. Pevač, koji je krajem 2022. godine zabeležio još jedan poslovni uspeh, kada je održao spektakularne koncerte u Beogradu, sada želi da se opusti.

On je gostovao u emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković gde je otkrio da ide na proslavu jednog rođendana i da bi mu prijalo da popije koju čašicu više.

Željko Samardžić
foto: Printscreen

- Odavno se nisam napio, onako svojski, baš bi mi bila želja, ali najverovatnije će se to desiti kad bude sledeći rođendan Saletovoj ćerki. Voleo bih onako ljudski da se napijem - rekao je Željko Samardžič.

Pevača i ove godine očekuju brojne poslovne obaveze, tome je posvećen, ali i svojoj porodici - supruzi, ćerkama i unucima. Tako da mu je za ispunjenje novogodišnje želje potreban jedan dobar provod na nekoj od proslava.

Kurir.rs

Bonus video:

00:30

Željko Samardžić posvetio pokojnom Laći pesmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track