ZA 6 MESECI SMRŠALA 10 KILOGRAMA: Jellena nije jela 2 MESECA ove 3 NAMIRNICE, a morala je da potraži i stručnu pomoć, evo zašto
Foto: Nemanja Nikolić

ZA 6 MESECI SMRŠALA 10 KILOGRAMA: Jellena nije jela 2 MESECA ove 3 NAMIRNICE, a morala je da potraži i stručnu pomoć, evo zašto

Stars -

Jelena Lalović, poznatija kao Jellena, dva meseca nije okusila hleb, slatkiše i alkohol!

Pevačica priča da je odlučila da probuši kašiku kad joj je odeća postala mala. - Stilista mi je rekao da više ne mogu da uđem ni u jednu haljinu i tad mi se upalila crvena lampica da moram da skinem kilograme. I sestra od tetke, koja je filmski producent u Americi, rekla mi je da moram da izgubim 10 do 15 kilograma jer bih u Holivudu s ovom kilažom bila zaboravljena. Iako mi nismo Holivud, ja sam javna ličnost i trebalo bi lepo da izgledam - priča Jellena i dodaje da je potražila stručnu pomoć:

Jelena Lalović
foto: Dragan Kadić

- Otišla sam u centar za medicinsku estetiku u Vrnjačkoj Banji, gde ima više od 50 lekara specijalista. Krenula sam od nutricioniste, jer je najbitnije redukovati ishranu. Prva dva meseca morala sam da izbacim sve što je nezdravo - gazirano, slatkiše, hleb, pivo, vino... Za doručak sam jela pahuljice, za ručak ćuretinu ili biftek, a za večeru ribu.

Posle određenog vremena pevačica je mogla malo da se opusti: - Posle dva meseca promenili su mi ishranu, pa sam utorkom mogla da pojedem parče pice i čizkejk. Kao i crveno meso, ali ne često. Većinu obroka sam pravila na pari. Jellena kaže da joj je trebalo pola godine kako bi postigla željeni izgled.

- S tim režimom ishrane smršala sam deset kilograma za šest meseci, pa sam malo stala jer sam opet jela nezdravu hranu. Ali kada se najedem svega i svačega, onda narednih dana vodim računa o ishrani - priča pevačica i dodaje da je, pored zdrave ishrane, bitna i fizička aktivnost:

Jelena Lalović, Jellena
foto: Damir Dervišagić

- Završila sam DIF i nama sportistima je treninga preko glave, ali moram da vežbam, pogotovo zimi. Letos, kada sam bila na moru, stomak mi je bio ravan jer sam plivala i više se kretala. Zimi su rešenje traka i bicikl u teretani. Pored toga, svakodnevno radim i vežbe za oblikovanje tela.

67 kg imala je Jellena 57 kg sada ima Jellena

kurir.rs Informer

Bonus video:

01:00

Ovako Marko i Nikola proslavljaju rođenje naslednice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja