IMATE TRI DANA DA REAGUJETE: Milica Pavlović spremila OGROMAN BOŽIĆNI POKLON za sve!
Foto: Promo

IMATE TRI DANA DA REAGUJETE: Milica Pavlović spremila OGROMAN BOŽIĆNI POKLON za sve!

Stars -

Iako su novogodišnji i božićni praznici sinonim za predah i odmor, mlada muzička zvezda Milica Pavlović radi punom parom, budući da je u ovoj godini očekuje veliki broj projekata koje vredno i marljivo priprema sa svojim timom saradnika. Prvi na listi je veliki koncert u hali „Čair“ u Nišu koji je zakazan za 11.02.2023 godine, a ako je verovati bliskim krugovima pevačice priprema se pravi spektakl.

Sexy Senorita već uveliko vežba koreografije za ovaj koncert sa koreografom i timom plesača, očekuje je snimanje multimedijalnog materijala, te ima svakodnevne probe sa svojim bendom kako bi uvežbala repertoar koji će izvesti u „Čairu“.

Milica Pavlović
foto: Promo

Budući da je Pavlovićeva poznata kao veliki profesionalac i neko ko je veoma posvećen svojoj karijeri, te da je ovo njen prvi veliki solistički koncert u njenoj režiji, publika zaista očekuje da čuje i vidi nešto što do sada nisu imali prilike. Atraktivna plavuša je u više navrata istakla da je reč o koncertu koji je mala najava i za njen veliki solistički koncert u beogradskoj Areni, koji je zakazan još prošle godine, ali ona datum još uvek drži u tajnosti.

No, to nije sve. Milica i njen tim su rešili da obraduju njene fanove i sve one koji žele da dođu na njen koncert „Kraljica juga“, te su im za božićne praznike pripremili vaučer poklon, odnosno popust od 50% na karte. Popust važi za sva mesta na tribinama čije regularne cene iznose 1200, 1500 i 1800 dinara.

Karte se mogu kupiti na sajtu Tickets.rs i važiće do kraja ove nedelje. - Oko novogodišnjih praznika sam napravila malu pauzu sa priprema koncerta „Kraljica Juga“, kako bih mogla da održim sve zakazane nastupe, ali otkad smo ušli u Novu godinu ne prestajemo sa radom da koncert u „Čairu“ bude zaista spektakl. Odužiću se publici za svu ljubav i podršku koju mi pružaju, zato sam i toliko posvećena ovom koncertu. Ovaj vaučer od 50% popusta je mali znak pažnje za Božić, jer znam da mojim fanovima znače ovakve stvari, a ja želim da omogućim svima koji to žele da te noći budu na mom koncertu – kaže Milica.

Set lista pesama koje će Milica izvesti u „Čairu“ se za sada drži u tajnosti, ali je u planu da na velikoj sceni izvede veliki broj svojih hitova, zaključno sa pesmama koje su se našle na albumu „Posesivna“ koji je uradila uz prijateljsku podršku „Telekoma“.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track