MAJA MARIJANA SE PREPORODILA: JEDINA SAM KOJA SLAVI ROĐENDANA DVA! Spomenula i ćerke a evo kako se ONE snalaze u KUHINJI!
Foto: Nikola Anđić

SREĆNA JE

MAJA MARIJANA SE PREPORODILA: JEDINA SAM KOJA SLAVI ROĐENDANA DVA! Spomenula i ćerke a evo kako se ONE snalaze u KUHINJI!

Stars -

Pevačica Maja Marijana sumirala je utiske o godini za nama, i otkrila u kojoj će atmosferi provesti praznike.

Naime, pevačica je otkrila kako je dočekala Novu godinu.

- Prethodna godina mi je bila zaista predivna. Pamtiću je po svom novom rođenju. Doček sam proslavila kao drugi rođendan, što bi rekla Zorica Brunclik: „Jedina sam koja slavi rođendana dva“ - rekla je Maja i dodala:

- Kada je Božić u pitanju, volim uvek da napravim bogatu trpezu, ali tog dana imam toliko poziva da na kraju uvek slavimo sa prijateljima. Tada sve žene budu na okupu. Božić je kod nas praznik žena - priznala je pevačica.

Maja Marijana
foto: M.M./ATAImages

Potom je otkrila kako se njene ćerke snalaze u kuhinji i šta najviše pripremaju od jela tokom praznika.

- Kada su praznici u pitanju, moje ćerke vole da im ja sve pripremim. Najviše vole susam salatu, to je ona salata sa kikirikijem, piletinom i pavlakom i što više susama. To nam je omiljeno jelo. Hranu naručujemo samo kada sam veoma umorna, a i moje ćerke se dobro snalaze u kuhinji i često spremaju razna jela - istakla je pevačica.

Maja Marijana
foto: Kurir Televizija

Podsetimo, Maja često ističe da su ćerke njena najveća podrška u životu.

- Uvek najbolje funkcionišem kada sam sama, skoncentrisana sam isključivo na posao, posvećena mojim pesmama, snimanju spotova, organizaciji nastupa, uvežbavanju repertoara, to je ono što volim,to je moj život. Beskrajno sam srećna što imam bezuslovnu podršku moje dece i mojih saradnika. Rad na sebi nije samo treniranje u teretani, već mentalno napredovanje u svakom trenutku - istakla je pevačica svojevremeno.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

06:01

Maja Marijana na snimanju novogodišnjeg programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track