"KADA JE IZAŠAO PRVI HIT, JOŠ SAM ŽIVELA U STUDENTSKOM DOMU!" Nada Obrić nikad iskrenija: Na slikanju je imala sve pozajmljeno!
Foto: Kurir Televizija

kurir tv

"KADA JE IZAŠAO PRVI HIT, JOŠ SAM ŽIVELA U STUDENTSKOM DOMU!" Nada Obrić nikad iskrenija: Na slikanju je imala sve pozajmljeno!

Stars -

Nada Obrić je bila jedna od najpopularnijih pevačica u Jugoslaviji, a njene pesme i dan danas cirkulišu kafanama.

Ona je gostovala u "Pulsu Srbije" kod voditelja Ivana Gajića, kada se prisetila svojih početka, rekavši da je tada bilo dosta teže dopreti do javnosti i publike.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Naime, ona je pričala o nezaboravnim momentima koji su obeležili početak njene karijere, a zanimljivo je da je živela u studentskom domu kada su joj prve pesme prerasle u nezaboravne hitove.

Nada Obrić je na ovaj način, uz pomoć cimerki, uspela na načini prve korake u svojoj karijeri.

- Kada je izašla pesma "Neću drugu ljubav" postala je hit, a ja sam još živela u studenjaku. Tada za mene nije znao niko. Taj osećaj, kada je pesma postala hit, bio je nezaboravan. Jedan od docimera je imao tranzistor i odjednom čujem sebe i svoju pesmu. To su stvari koje se nezaboravljaju - započela je legendarna pevačica, pa dodala:

- Kada sam došla u Beograd da se slikam za pesmu "Neću drugu ljubav", tada sam sve imala pozajmljeno na sebi od garderobe. Cimerke su me obukle, samo je cvet u kosi bio moj.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track