"MENI JE ONA JOŠ MANEKENKA" Nedeljko Bilkić na Kurir TV prvi put progovorio o pesmi "Hvala Bogu", KOJU JE SNIMIO U 80. GODINI!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"MENI JE ONA JOŠ MANEKENKA" Nedeljko Bilkić na Kurir TV prvi put progovorio o pesmi "Hvala Bogu", KOJU JE SNIMIO U 80. GODINI!

Stars -

Legendarni Nedeljko Bilkić objavio je novu pesmu, a ima snimljen ceo album.

Naime, pesma se radi o njegovoj ženi i njihovoj višedecenijskoj ljubavi.

Gosti "Pulsa Srbije" kod Ivana Gajića bili su Nedeljko Bilkić, pevač i Aleksandar Sofronijević, harmonikaš.

Harmonikaš je otkrio koliko je počastvovan jer se kod njega snimao ceo album.

01:09

ONA JE JOŠ IZ 1968. GODINE! Nedeljko Bilkić obelodanio smisao pesme Hvala Bogu, KOJU JE SNIMIO U 80-OJ GODINI!

- Jako sam ponosan jer je Nedeljko došao kod nas da snimamo. I to ne jednu pesmu, već ceo album. Imamo mnogo lepih autora, svaka čast autorima. Ceo album se snima uživo, on je u gluvoj sobi isto koliko i traje pesma, sve peva fabrički - otkrio je Sofronijević.

Nakon toga, pevač je pričao o pesmi i spotu u kojem se našla njegova supruga.

- Ona je iz 1968. godine. Ona je još uvek meni manekenka, toliko smo dugo u braku i dobro se slažemo, hvala Bogu, kao što kaže pesma. Baš mi je legla ova pesma, nekako opisuje stvarni moj život u malom - rekao je pevač.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track