"MARKU SAM SADA NA DRUGOM MESTU"! Kaća Grujić progovorila o ĆERKI i sumirala 2022. godinu a u OVOJ se nada samo JEDNOJ STVARI!
Foto: ATA images

USPEŠNA GODINA IZA NJE

"MARKU SAM SADA NA DRUGOM MESTU"! Kaća Grujić progovorila o ĆERKI i sumirala 2022. godinu a u OVOJ se nada samo JEDNOJ STVARI!

Stars -

Pevačica Katarina Grujić sumirala je utiske iz prethodne godine i otkrila kako joj je rođenje njene ćerke promenilo život.

Naime, pevačica je otkrila da joj je 2022. godina bila i više nego uspešna.

- Godina za nama bila je i više nego uspešna i lepa na svim poljima. Bila bih neskromna kada bih rekla da mi je nešto falilo. Marko i ja smo se venčali pred bogom u Hramu Svetog Save. Tamo smo krstili i našu ćerku. U ovoj godini smo proslavili njen prvi rođendan, a slavili smo i poslovne uspehe - započinje Katarina, i nastavlja:

- Od kada je Katja došla na ovaj svet, Marko i ja ne prestajemo da zahvaljujemo Bogu. Ona je ceo naš svet i ništa s njom ne može da se meri.

Katarina Grujić
foto: Kurir Televizija

Ne krije da kad god ima vremena odlazi u crkvu, ali i koju to molitvu priželjkuje da joj bog usliši.

- U crkvu odlazim, ali čin ispovedanja je intimno pitanje i samo moja stvar - kaže Grujićeva i dodaje:

- Želimo da Katji podarimo brata ili sestru, ili oboje, ako bi bili blizanci. Molimo se Bogu i radimo na tome.

Iako joj je porodica na prvom mestu, vrsta posla kojim se bavi joj ne dozvoljava dočeke Nove godine kao većini ljudi, ali se zato trudi da ostale praznike bude u domu.

- Za mene, Nova godina odavno nije praznik, možda baš zbog toga što je provodim radno. Poslednjih deset godina uveseljavam druge ljude i trudim se da njima bude lepo. Vremenom sam počela da uživam u tom osećaju - kaže pevačica.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: ATA images

Katarina se osvrnula i na temu tradicije i običaja tokom praznika.

- Ne mislim da se tradicija izgubila. Živela sam i živim u porodici u kojoj su tradicionalne vrednosti izuzetno važne. Tako ću vaspitavati i svoju ćerku. Ona već uči, gledajući svoje roditelje. Kao mala ljutila sam se kada ne bih našla novčić u česnici. Znala sam i da zaplačem ali i da se smrtno naljutim na onog koji ga je dobio- kroz smeh priznaje pevačica.

Ona ne krije da je Marko romantičan, ali da ni ona ne zaostaje.

- Romantični smo. Jedno drugo često iznenađujemo. Mnogo je romantičan, i to čini na svakodnevnom nivou pa mi nije lako da se odlučim. Ako bih ipak morala da izdvojim jednu stvar, onda bi to definitivno bila prosidba pod vedrim nebom - kaže Kaća i priznaje da je egoista.

- Sebe obožavam, jer smatram da samo onaj ko je dobar sebi može da bude dobar i onima oko sebe. Ako je to egoizam, onda jesam - dodaje ona.

Katarina Grujić
foto: ATA images

Od kada je Katja došla na ovaj svet, Marku sam na drugom mestu.

Kaća kaže da je sa rođenjem ćerke ona postala žena broj dva u životu fudbalera.

- Bukvalno ne postoji stvar koju ne bi učinio za svoju mezimicu. Ustajanje pet puta noću odavno mu ne predstavlja napor. Zaljubljen je u Katju. Ona je najvažnija ženska osoba u njegovom životu, ja sam na drugom mestu, ali mi to ne smeta - ponosno naglašava Katarina, te dodaje da ćerku ne može sačuvati od pogrešnih odluka:

- Ljudski je grešiti, ali ispraviti, priznati... Staću uvek iza svoje ćerke i pomoći joj da lakše prebrodi pad, ali znam da će je on, kao što su i mene moji padovi, samo ojačati - zaključila je pevačica.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:25

VLADIKA MI JE UPUTIO REČI KOJE SU ME DOTUKLE! Katarina Grujić iskreno povodom ćerkinog 1. rođendana: SUZE SAM RONILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track