U TOP 3 U TRENDINGU! Vojaž, SKANDALOZNI Baka Prase i Breskvica VLADAJU Jutjubom u Hrvatskoj: Za nekoliko dana sakupili 9 MILIONA
Foto: Kurir, picsmart / Alamy / Alamy / Profimedia, Shahid Mehmod / Panthermedia / Profimedia

NEMA IM RAVNIH

U TOP 3 U TRENDINGU! Vojaž, SKANDALOZNI Baka Prase i Breskvica VLADAJU Jutjubom u Hrvatskoj: Za nekoliko dana sakupili 9 MILIONA

Stars -

Poslednjih dana na vrhu Jutjuba u Hrvatskoj na prva tri mesta suvereno vladaju pesme izvođača iz Srbije, ali i jednog našeg jutjubera.

Naime, već danima na vrhu trendinga u Hrvatskoj je nova pesma Mihajla Veruovića Vojaža "La, la, la". Za malo više od nedelju dana, Vojaž je skupio više od 3 miliona pregleda i 81 hiljadu lajkova.

Vojaž, Baka Prase
foto: Nataša Milenković, Ana Paunković

Drugi u trendingu je najnoviji video našeg jutjubera Bake Praseta s naslovom "Pomirili smo se", u kome otkriva detalje pomirenja sa bivšom devojkom Anjom Bla. U videu, koji je za šest dana skupio preko milion pregleda, Baka Prase svojoj novoj-staroj devojci kupuje prsten i narukvicu od 10 hiljada evra.

Treća u trendingu je pesma "Loš", koju izvodi bivša Vojaževa devojka Anđela Ignjatović Breskvica.

Anđela Ignjatović, Breskvica
foto: Printscreen/Instagram

- Ti nisi fin, bebe, a one pijane, same su birale tebe, tebe - peva Breskvica, za čije nove stihove mnogi komentarišu da su posvećeni upravo njenom bivšem dečku Mihajlu. Ova pesma preslušana je više od 5 miliona puta u poslednjih 11 dana.

Kurir.rs/A.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track