OVAKO SE SLAVI U DOMU DRAGOJEVIĆA! Dejan posle PET GODINA sa PORODICOM: Raspoložen sam po prvi put nakon dugo VREMENA! (FOTO)
Foto: printscreen instagram

PRAZNIČNA IDILA

OVAKO SE SLAVI U DOMU DRAGOJEVIĆA! Dejan posle PET GODINA sa PORODICOM: Raspoložen sam po prvi put nakon dugo VREMENA! (FOTO)

Stars -

Dejan Dragojević, pobednik rijalitija "Zadruga 5", čestitao je Božić svojim pratiocima na Instagramu uz porodičnu fotografiju.

Naime, Dragojević pet godina nije slavio Božić sa svojom porodicom , a sada je postavio fotografiju i uputio emotivne reči na današnji praznik.

- Srećan Božić..Uvek kažem da je BOG taj koji upućuje i zahvalan sam mu..Mene je uputio na mesto gde nisam sedeo 5godina,sa porodicom koju isto toliko nisam video..osećaj je neverovatan,raspoložen sam po prvi put ono iskreno,duševno..Napravio sam velike greške,ali sada kada ih sve pogledam i znam da su tu ostaje mi samo jedno a to je DA što više vremena provedem sa porodicom dok smo svi na broju,jer godine idu a vreme ne može da se vrati..Provedite danas dan u MIRU sa svojima,sve ostalo može da čeka - napisao je Dragojević putem objave na Instagramu.

Podsetimo, Dejan je bio u braku sa još uvek zakonitom suprugom Dalilom Dragojević. Njihov brak doživeo je krah u prethodnoj sezoni rijalitija, a njih dvoje se još uvek nisu zakonski razveli.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

00:12

Evo gde radi Dejan Dragojević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track