NADA TOPČAGIĆ OVAKO PROVODI NAJRADOSNIJI PRAZNIK! Pevačica otkrila planove za KONCERT, a evo sa kim bi volela da ZAPEVA na sceni!
Foto: Nemanja Nikolić

želje za 2023. godinu

NADA TOPČAGIĆ OVAKO PROVODI NAJRADOSNIJI PRAZNIK! Pevačica otkrila planove za KONCERT, a evo sa kim bi volela da ZAPEVA na sceni!

Stars -

Pevačica Nada Topčagić otkrila kako provodi najradosniji praznik i šta se to nalazi na njenoj Božićnoj trpezi.

Name, pevačica je otkrila u čijem društvu će provesti današnji dan.

- Peče se jagnjetina, sve ide kako dolikuje. Deca su mi došla, unuk će biti položajnik. Biće to bogata trpeza - ispričala je Topčagićeva.

Nada Topčagić
foto: Printskrin / You Tube

Poznati ste kao osoba koja gde god da kroči, napravi dobru atmosferu. Da li će vaš dom danas biti ispunjen gostima, ali ga ipak obeležavate u krugu poredice?

- Uvek zovem svoje komšije, to nije slučaj samo ove godine. Pored moje porodice, prazničnu atmosferu će upotpuniti i oni - kazala je Nadica.

Nada Topčagić
foto: Printscreen/RTVBN

Da li ste zamislili posbenu želju na današnji dan? Mogu li fanovi očekivati kocert u 2023. godini?

- Da, razmišljala sam o tome. Mislim da bi to bila kruna moje karijere. Tokom prethodne godine, sportista Zlatan Ibrahimović predstavljen je uz fošpil pesme ''Jutro'' na festivalu u 'San Remu', što je mene jako iznenadilo. Nadam se, ukoliko moja ideja o koncertu zaživi, da će se on pojaviti na bini sa mnom - rekla je Nada.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

02:01

Nada Topčagić peva i nateže rakiju iz flaše

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track