HARALA JE SCENOM 90-IH: Nestala je sa javne SCENE, a sad se svi setili njene veze sa Aljošem Vučkovićem i scene pred OLTAROM
Foto: Printscreen

uživali u snimanju

HARALA JE SCENOM 90-IH: Nestala je sa javne SCENE, a sad se svi setili njene veze sa Aljošem Vučkovićem i scene pred OLTAROM

Stars -

Sonja Mitrović Hani, krajem devedesetih godina imala je veoma uspešnu muzičku karijeru, a nakon hitova koje je nizala, gotovo kao da je iščezla iz javnog života.

Pevačica, koju uglavnom starije generacije pamte po pesmama “Džip” , “Otkini bejbe” , “Sedam godina” i drugim, ponosna je vlasnica i hita koji se našao na njenom albumu "Kocka od šećera" objavljenom 1996. godine, a reč je o pesmi „Ne dajem te nikome“, za koju je reči napisao Dragan Brajovića Braja.

Sonja Mitrović Hani
foto: Printscreen

Spot za tu pesmu zanimljiv je iz više razloga. U njemu atraktivna plavuša izgleda kao Merilin Monro, slične frizure i sa prepoznatljivim crvenim ružem u prvom planu, a interesantan podatak je da je glavnu ulogu tumačio glumački bard Aljoša Vučković.

Jedan od najšarmantnijih muškaraca na našoj javnoj sceni, miljenik ženskog dela publike u to vreme imao je pedesetak godina i bio u top formi. Sa Sonjom je snimio kadrove kako, kao tek venčani bračni par izlaze iz crkve, a dok spot odmiče svedočimo da se velika ljubav lagano gasi.

Sonja Mitrović Hani
foto: Printscreen

Glavni akteri nikada nisu pričali o tome kako je taj spot nastao, a Aljoša Vučković, koji nas u svakoj reprizi serije „Bolji život“ podseti na blistave trenutke svoje karijere, koju je teška bolest naglo prekinula, na svu sreću, posle nekoliko godina borbe uspeo da se oporavi i svi se nadaju da će ponovo zablistati pred svetlima reflektora.

kurir.rs/story

Bonus video:

00:52

Stevan Piale dobio ćerku na Božić, slavilo se do zore

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track