"OVE GODINE JE BILO KAKO BOG ZAPOVEDA" Dušica Jakovljević otkrila s kim je provela BOŽIĆ i kakvu je NEPRAVDU trpela godinama
Foto: Printscreen/Zadruga

"OVE GODINE JE BILO KAKO BOG ZAPOVEDA" Dušica Jakovljević otkrila s kim je provela BOŽIĆ i kakvu je NEPRAVDU trpela godinama

Stars -

Dušica Jakovljević porodično je provela praznike kao i svake godine do sada. Najveći hrišćanski praznik voditeljka voli da provodi kod svoje porodice, a za bogatu trpezu zaslužna je mama koja sprema njene omiljene specijalitete.

Sa svojom dečicom slavi najveće praznike u toplini svoga doma i uživa u domaćoj kuhinji, a ove godine je imala nešto više sreće kada je česnica u pitanju.

Dušica je izvukla paricu za sreću i novac tokom cele godine, a sa svojim pratiocima na Instagramu podelila je i dugo porodičnu tajnu.

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen

"U mojoj porodici od kad sam ja bila mala, imamo tradiciju da napravimo neku šalu sa novčićem i podelom. Uglavnom su babe nameštale deci, a jedne godine namestili smo da svi nađemo novčić osim Ognjena (da ste mu tada samo videli izraz lica). Ali, ove godine je bilo kako je Bog zapovedio i svakako je opet nešto što će se prepričavati (deda nije dobro okrenuo tanjir)! Volim moju porodicu", napisala je Dušica.

kurir.rs/pink.rs

Bonus video:

00:29

MODNI FOTOGRAF I DUŠICA JAKOVLJEVIĆ O SVOM STAVU PREMA ASTROLOGIJI: Slepo verovanje, astrolog i feng šui, ONI SU SE UVERILI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track