KARLEUŠA PROSLAVILA BOŽIĆ! Pohvalila se kakva je domaćica i to s RUSKOM SALATOM, a reakcija njene ćerke je HIT
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen/Instagram

IZVUKLA PARICU IZ ČESNICE

KARLEUŠA PROSLAVILA BOŽIĆ! Pohvalila se kakva je domaćica i to s RUSKOM SALATOM, a reakcija njene ćerke je HIT

Stars -

Jelena Karleuša proslavila je najradosniji hrišćanski praznik Božić u novoj vili na Dedinju u društvu svoje porodice i najbližih prijatelja.

Iako je poznato da se Jelena izjašnjava kao ateista, to pevačicu ne sprečava da porodično proslavi svaki hrišćanski praznik, jer njena deca tako žele, i upravo je njima samima ostavila slobodu da naprave izbor u životu.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Tako je bilo i ovog puta, kada je, kako tradicionalni običaji i nalažu, pripremila bogatu trpezu za Božić.

JK se ovog puta pokazala kao prava domaćica, pa se na prazničnom ručku mogla videti i ruska salata, pitice i razne druge đakonije.

Nije izostala ni božićna česnica, a kako se i sama Jelena pohvalila na svom Instagram storiju, koji je posle nekoliko minuta i obrisala, upravo je njoj ove godine zapao novčić iz česnice, pa se veruje da će ona biti srećna i imaće novca tokom čitave godine.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Manje sreće od Jelene imala je njena starija ćerka Atina, kojoj se nije svidelo što nije izvukla paricu, što se moglo zaključiti po izrazu njenog lica i načinu na koji je ostavila svoj deo česnice.

Na snimku koji je JK objavila, mogli smo videti da su s njom u društvu, pored ćerke, i njeni bliski prijatelji i saradnici, kao i brat od tetke Marko.

00:09

Jelena Karleuša proslavila Božić

Kurir.rs

Bonus video:

00:57

Evo kako Jelena Karleuša provodi Božić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track