MAMA I SESTRA GUDELJ JOJ NE ZABORAVLJAJU SVAĐU: Dok je zaova i svekrva i dalje ne prihvataju, Anastasija s NJIM gleda Nemanju
Foto: Nemanja Nikolić, EPA/Raul Caro, Printskrin/Instagram

MAMA I SESTRA GUDELJ JOJ NE ZABORAVLJAJU SVAĐU: Dok je zaova i svekrva i dalje ne prihvataju, Anastasija s NJIM gleda Nemanju

Stars -

Anastasija Ražnatović trenutno je u Španiji kod svog dečka fudbalera Sevilje Nemanje Gudelja. Pevačica je podelila fotografiju na Instagramu gde u društvu Nemanjinog oca Nebojše, bivšeg fudbalera, posmatra utakmicu i svog dragog.

Sudeći prema fotografijama, razdor između ženskog dela porodice Gudelj i Anastasije ne remeti njen odnos sa Nemanjom, ali ni sa muškima iz porodice Gudelj.

Podsetimo, kako nam je ranije rekao izvor, pevačica je želela da njen dečko reši situaciju, na šta joj je on poručio da ne može da utiče na svoje najbliže. S druge strane je i majci i sestri Vanji, koja je takođe okrenula leđa Ražnatovićki, poručio da ga ne zanima njihov animozitet prema njegovoj devojci, s kojom planira i dalje da bude.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen

Da je puklo između Olivere i Vanje s jedne i Anastasije s druge strane, šuškalo se nakon što su Gudeljeve majka i sestra otpratile njegovu devojku sa Instagrama. Izvori su tvrdili da je do svađe došlo jer je Olivera želela previše da se petlja u sinovljev život, a ćerka ju je u tome podržala, dok je drugi sin Dragi ostao neutralan. On u ovaj sukob ne želi da se meša, i dalje prati Anastasiju na Instagramu i s njom održava kontakt.

Sudeći po novim objavama, i tata Gudelj želi da ostane neutralan u ovom sukobu, pa budućoj snajki pravi društvo na stadionu.

kurir.rs

Bonus video:

00:27

Anastasija Ražnatović krenula na svadbu sa malim Željkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja