LEA KIŠ TEŠKO OPTUŽILA KOLEGE! LETI PERJE U GRANDU! Prijavila Draganu, Sinišu, Sanju, Peju, Vesnu, Žiku i Voju da UZIMAJU MITO!
Foto: ATA images, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Ana Paunković, Dragan Kadić

SKANDAL

LEA KIŠ TEŠKO OPTUŽILA KOLEGE! LETI PERJE U GRANDU! Prijavila Draganu, Sinišu, Sanju, Peju, Vesnu, Žiku i Voju da UZIMAJU MITO!

Stars -

Lea Kiš prijavila je svoje kolege, voditelje sa Grand televizije, među kojima su Dragana Katić, Siniša Medić, Sanja Kužet, Zoran Pejić Peja, Žika Jakšić, Voja Nedeljković, Vesna Milanović i drugi, da uzimaju mito od pevača da bi ih doveli u emisije! Ova informacija potvrđena je Kuriru od dva različita izvora.

Prva verzija

Prema prvoj verziji koju smo čuli od izvora bliskog Lei, ona je pobesnela zbog toga što čelnici "Granda" nisu hteli da zaposle njenu ćerku Saru Miju Jokić na mesto TV prezentera. Njena naslednica je ranije radila na toj televiziji kao voditeljka, ali je napustila radno mesto i prešla u drugu medijsku kuću, u kojoj se kratko zadržala. Tad je Lea pitala pretpostavljene da li njena ćerka Sara Mia može da se vrati u "Grand", a odgovor je bio negativan, jer nije bilo slobodnih radnih mesta.

Sara Mia Jokić, Lea Kiš
foto: Dragan Kadić, Printscreen/Instagram

U naletu besa, navodi naš sagovornik, voditeljka je odgovorila: "Za moju ćerku nema mesta, a držite voditelje koji uzimaju mito od pevača da bi ih doveli u emisije, to svi znaju." Tada je nastao veliki skandal.

S obzirom na to da je ove reči izgovorila pred čelnicima "Granda", oni su je pitali na koga konkretno misli, a Lea nije navela nijedno ime, već je ponovila da to rade svi. Nakon toga, kako priča naš izvor, obavljen je razgovor sa nekoliko voditelja i traženo im je da odgovore na optužbe Lee Kiš, a svi oni su negirali da znaju bila šta o tome da neko na Grand televiziji prima mito od pevača. Slučaj je tako zatvoren.

S druge strane, izvor blizak "Grand produkciji" za Kurir kaže da je sve ovo tačno, ali navodi da je Lea imala pritužbe i na druge kolege, koji rade u organizaciji na televiziji. Prema njegovim rečima, direktori su na kraju pristali da ponovo zaposle voditeljkinu ćerku Miju Jokić i ona sada radi kao prezenter estradnih vesti na Grand televiziji.

Lea Kiš
foto: Promo

Druga potvrda - Vaša saznanja su tačna, ali ima tu još dosta detalja. Na primer, nikome nije jasno odakle takva promena ponašanja kod Lee Kiš, koja je sa svim kolegama bila u dobrim odnosima. Odjednom se sve to desilo. Prvo je voditelje prijavila da uzimaju mito, a posle toga je počela da se žali na šminkere, na ljude iz tehnike, kamermane kako ne rade dobro svoj posao. Ništa joj ne odgovora. Njena ćerka je vraćena na televiziju, tako da je Lea postigla svoj cilj, a šta će dalje da bude, videćemo. Ona je sad omražena među kolegama, što je i očekivano - navodi naš sagovornik.

Kontaktirali smo sa svim akterima ovog skandala. Siniša Medić rekao je: "nemam komentar", identično kao i Dragana Katić. Peja tvrdi da nije obavešten o prijavi koleginice.

- Vratio sam se iz Beča ovih dana i zaista ništa ne znam o tome - poručio je on za Kurir.

Sanja Kužet, Voja Nedeljković i Lea Kiš su pročitali naše poruke s konkretnim pitanjem o incidentu u koji su upleteni, ali ništa nisu odgovorili. Vesna Milanović se nije javila na naš poziv a Žika je poručio sledeće:

- Lea to nije izjavila. Pomešali ste - izjavio je Žika za Kurir.

Kurir.rs / Ivan Ercegovčević

Bonus video:

01:31:03

SCENIRANJE 27.11.2022. TINA IVANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track