LJUBA ALIČIĆ GODINAMA NE PRIČA SA SINOM! Optužio ga da je neradnik, Dejan žestoko uzvratio i za sve optužio MAĆEHU!
Foto: ATA Images

loši porodični odnosi

LJUBA ALIČIĆ GODINAMA NE PRIČA SA SINOM! Optužio ga da je neradnik, Dejan žestoko uzvratio i za sve optužio MAĆEHU!

Stars -

Porodična priča pevača narodne muzike Ljube Aličića liči na filmsku. On iz prvog braka ima sina Dejana Aličića, sa kojim nije u kontaktu. Dejan se takođe bavi pevanjem, ali je daleko manje poznat publici.

Nije poznat javnosti pravi razlog zbog kojeg otac i sin ne razgovaraju, ali pravi paradoks je taj što i pored toga što nisu bili u kontaktu oni su poslovno sarađivali. Tako je Ljuba pre deset godina sa Dejanom snimo duet "Dajte da pije drugar moj", a onda su neko vreme i nastupali zajedno. Međutim, i tokom zajedničkih nastupa nisu komunicirali.

Dejan Aličić
foto: Printscreen

- Želeo sam da budemo u korektnim odnosima, ali to tatinoj supruzi ne odgovara, ne znam zašto! Za ovih 35 godina samo sam dva-tri puta tražio od njega da mi pozajmi neki dinar, kada mi je slabo išao posao, jer izdržavam ženu i ćerkicu. Ovako mi nikad ništa nije dao, a iskreno, nisam ni tražio. Maske su pale prošle godine, kada je trebalo da tata i ja pevamo u jednoj diskoteci van zemlje. Njegova žena je tad počela da plače i da mu preti da će se, ako bude pevao sa mnom, razvesti od njega. Posle toga smo imali nekoliko nastupa po Bosni, a ni tada nije pričao sa mnom. Obojica krenemo iz Šapca, svako za svoj groš i idemo na nastupe. Svako sedi za svojim stolom, kad dođe vreme da pevamo, izađemo zajedno na scenu i tamo je sve super. Posle nastupa svako ide na svoju stranu - rekao je tada Dejan za domaće medije.

I Ljuba je potvdio da ne govori sa sinom i da se tu ništa neće promeniti.

- Tačno je da ne govorimo i tako će i ostati. Pomagao sam mu i želeo da uspe u ovom poslu, ali on je neradnik i lenj. A postoji još jedan mnogo jači razlog koji ne želim da otkrivam za javnost. - rekao je pevač tada.

Podsetimo, pre nego što se oglasio pevačev sin vezano za ovu temu, pevač je izjavio da je mnogo pomogao svom prvom sinu.

Ljuba Aličić
foto: Printscreen Premijera

Tada se redakciji Kurira javio dobro obavešteni izvor i rekao sasvim drugačiju priču:

- Ljuba im ništa u životu nije učinio, Ankica se udala za njegovog sina Dejana još dok je on živio u nekoj mahali. Iznajmili su stan i kiriju za tri meseca platio im je Ljuba. To je sve što je on u životu uradio za svog sina Dejana, dao mu za tromesečnu kiriju. Da su se na njega oslonili, oni bi i dalje živeli na ulici. Ljuba se hvali po televiziji da im pomaže, a prstom nije mrdnuo za njih. Šta je za Ljubu jedan stan? Ništa, ali nije im kupio. I dan-danas Dejanu i Ankici pomaže njena baka Anđa, koja je dugo radila u Nemačkoj ' pričao j eizvor tada i dodao:

- Baka im je u Šapcu kupila stan i kuću i redovno im šalje pare jer Dejan slabo radi. Ljuba neće da mu pomogne u poslu, nigde ne želi da ga progura iako može, pa i dalje peva po birtijama. Jednom ga je Ljuba odveo u Bosnu, on je za noć zaradio 3.000 evra, a sinu je dao 200 evra, kao i svim drugim muzičarima. Ma, to je sramota. Dejan je njegov sin iz prvog braka i verovatno se zato tako i ponaša prema njemu -rekao je tada naš izvor.

Kurir.rs / M. J.

Bonus video:

00:18

LJUBA ALIČIĆ OPLEO O MLAĐIM KOLEGAMA: Ovo danas je TRLA BABA DLAN, za mene su pevači Šaban, Sinan i Miroslav Ilić! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track