EVO KO JE NOVA DEVOJKA DEJANA DRAGOJEVIĆA: Lepa crnka je iz Gornjeg Milanovca, a evo čime se bavi i za kog POZNATOG muškarca radi
Foto: Nenad Kostić, Printscreen

zaljubljen

EVO KO JE NOVA DEVOJKA DEJANA DRAGOJEVIĆA: Lepa crnka je iz Gornjeg Milanovca, a evo čime se bavi i za kog POZNATOG muškarca radi

Stars -

Dejan Dragojević mesec dana uživa u vezi sa atraktivnom crnkom, s kojom je proslavio Srpsku novu godinu.

Dejan je prvo krio devojku sa kojom je u vezi, te je na svom Instagramu objavljivao samo fotografije na kojoj se vidi njena kosa. Međutim, za doček srpske Nove godine pojavio se sa svojom izabranicom u jednom prestoničkom klubu, gde su se sve vreme grlili i ljubili.

Iako Dragojević i dalje krije njen identitet, ali kako Blic prenosi, reč je o dvadesetrogodišnjoj Jovani iz Gornjeg Milanovca. Inače, ona živi u Beogradu i radi kao frizerka u salonu Adama Adaktara. Jovana nema mnogo pratioca na Instagramu, međutim, i te kako objavljuje aktraktivne fotografije.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

Mnogi komentarišu da je Jovana sušta suprotnost u odnosu na Dejanovu bivšu ženu Dalilu Dragojević, kao i na Aleksandru Nikolić.

Dragojević je sada otkrio nove detalje veze sa atraktivnom crnkom, koju je upoznao u izlasku.

- Naše upoznavanje je jako čudno i simpatično, pogotovo naš prvi susret... Nekako je sve kliknulo na prvu i odmah smo skontali da je to to... Mesec dana smo u vezi, a imamo osećaj kao da je 10 godina, toliko je opušteno, prelepo i totalno neverovatno da ovako nešto postoji... Pogotovo ona, stvarno je kao stvorena za mene - priznao je Dejan.

- Jesam, ja sam zaljubljen. Planiram da kad se razvedem, da se ponovo oženim. Devojka je prijavljena, radni staž, radi, nema internet. Ta devojka je iz Beograda. Nije poznata javnosti. Niti prati rijaliti, niti čita, što je meni najbitnije, niti je interesuje moja slika u medijima. Upoznala je moju dušu i srce - pričao je on o Jovani.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:32

Dejan Dragojević proslavio Srpsku novu sa NJOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track