EVO GDE JE PEVAČ IN VIVA 10 GODINA POSLE UBISTVA DEVOJKE! Neven uložio pare u BIZNIS, ne odvaja se od RADNIKA! PAPARACO
Foto: Kurir, Antonio Ahel/ATAImages

Sad je svoj gazda

EVO GDE JE PEVAČ IN VIVA 10 GODINA POSLE UBISTVA DEVOJKE! Neven uložio pare u BIZNIS, ne odvaja se od RADNIKA! PAPARACO

Stars -

Pevač Neven Živančević, čiji je život obeležila tragedija kada je košarkaš Kimani Fred kolima usmrtio njegovu devojku, od tada slabije nastupa, ali se posvetio ugostiteljstvu.

Grupa In Vivo, koju su činili Igor Maljukanović i Neven Živančević, bila je veoma popularna. Međutim, jedan tragičan događaj isprečio se na putu daljeg uspeha. Nevenu je poginula devojka i od tada se sve promenilo u njegovom životu.

Nastavio je da se bavi muzikom, ali dosta slabije nego ranije. Dugo ga nije bilo u javnosti, sve do 2020. godine, kada se pojavio u filmu "Južni vetar".

Danas, kako saznajemo, posvećen je ugostiteljstvu. Neven je, naime, otvorio ćevabdžinicu u beogradskom naselju Šumice, a koliko je marljiv i posvećen novom poslu, govori činjenica da, pored radnika, i on služi kao pripomoć, te bez problema ulazi u kuhinju i priprema hranu za mušterije.

Neven Živančević
foto: Kurir

Naš paparaco je otišao do lokala u kasnim satima i tamo je zatekao Nevena. Sedeo je za šankom i kucao poruke. Oni koji redovno odlaze u njegov lokal kažu da ga viđaju kako priprema hranu s radnicima, a da mu posao odlično ide.

Maksimalno je posvećen svom privatnom poslu, ali se mikrofona nije odrekao. Na njegovom Instagram profilu u delu informacija i dalje stoji broj menadžera njihove grupe, ali činjenica je da ne rade punom parom kao nekada.

Neven Živančević
foto: Kurir

Podsetimo, Neven je početkom novembra 2012. godine doživeo težak gubitak, kada je njegova devojka Nevena Dragutinović izgubila život. Nju je automobilom usmrtio košarkaš Kimani Frend, koji je bio pod uticajem alkohola. Nesreća se dogodila na uglu Francuske i Cara Dušana u centru Beograda.

Pevač nikada nije želeo previše da priča o ovoj tragediji, koja će za njega celog života biti trauma.

Kurir.rs/Maša Komatina

Bonus video:

01:40:00

MAJKE I SNAJKE-FINALE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track