"SVAKI BOŽIĆ, SLAVA SVE BI NAM PRESELO" Milan Milošević nakon otkaza na Pinku otkrio bolne detalje: Svanulo nam je kad je UMRO
Foto: Pritnscreen/Instagram

teško detinjstvo

"SVAKI BOŽIĆ, SLAVA SVE BI NAM PRESELO" Milan Milošević nakon otkaza na Pinku otkrio bolne detalje: Svanulo nam je kad je UMRO

Stars -

Voditelj Milan Milošević nedavno je dao otkaz na "Pinku", gde je vodio nekoliko emisija u okviru Zadruge, a sad je otkrio niz privatnih detalja kojih se nerado seća, te se osvrnuo na fenomen društvenih mreža.

Odrastanje mu je, kako ističe, bilo veoma teško.

- Puka sirotinja, nasilje, agresija, strah, krv, paljenje, lomljava, to je moje detinjstvo. Kako se približi 19. decembar, pa sve do svetog Jovana, 20. janura, tih mesec dana, svaki Božić, slava sve bi nam preselo - kazao je Milan Milošević.

- Gde je slavlje, tu je alkohol. Otac i stariji brat kad bi se napili svaki put bi izbila tuča i haos! Majka i ja bismo otišli da spavamo kod komšinice, sutradan bi se pravili kad da se ništa nije desilo i tako iz dana u dan. Kad je otac umro, Bog da mu dušu prosti, nama je svanulo - otkriva Milan.

Milan Milošević
foto: Printscreen

Milošević ističe da non-stop dobija eksplicitne fotke na društvenim mrežama.

- Pun mi je inboks polnih organa, muških i ženskih, golih grudi i zadnjica, stopala, ja im kažem - što meni šaljete stopala, šaljite Ognjenu Amidžiću, pomešali ste me s njim - rekao je Milan.

kurir.rs/republika.rs

Bonus video:

01:50

Domaćin “Zadruge” Milan Milošević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track