90-IH JE BILA NAJTRAŽENIJA PEVAČICA, A ONDA SKROZ NESTALA: Gala neće da više čuje za ESTRADU a sada bavi nečim skroz drugačijim!
Foto: Printscreen YT

NEKAD I SAD

90-IH JE BILA NAJTRAŽENIJA PEVAČICA, A ONDA SKROZ NESTALA: Gala neće da više čuje za ESTRADU a sada bavi nečim skroz drugačijim!

Stars -

Vesna Galiot Gala devedesetih godina je bila jedna od najpopularnijih pevačica, čije hitove mnogi znaju i danas. Ipak, odlučila je da se povuče iz javnosti, a bavi se potpuno drugačijim poslom.

Pevačica je poznata po hitovima: "Izaberi", "Hajde budi sam", "Vrati se" i mnogim drugim, a 2005. godine se povlači sa javne scene.

foto: Printscreen YT

Ona je rekla došlo je do zasićenja u muzici. Vesna živi i radi u Beogradu kao uspešan radnik u oblasti informacione tehnologije, a muzikom se za sad bavi isključivo iz hobija.

I dalje se pamte njeni hitovi "Nedostajaćeš mi", "Izaberi", "Zlatna ribica", "Budim se", a Gala je i pored uspeha koji je imala rešila da se povuče sa scene.

- Onog trenutka kad je kod mene došlo do prezasićenja, kad je gaženje đonom postalo dominantno u odnosu na kvalitet kao prioritet, ja sam se povukla, pronašla nov smisao u životu i bavim se poslom u oblasti informacione tehnologije - otkrila je Vesna i priznala da nema poznate prijatelje.

- Nisam se družila sa kolegama, imala sam svoj privatan krug prijatelja, a mi smo se između sebe poštovali, tako da se i danas ne družim sa kolegama iz devedesetih, ali se svaki put kad se sretnemo nasmejemo, prepričavamo nekadašnje doživljaje, i redovno upoređujemo tadašnju sa današnjom muzikom - rekla je ona medijima svojevremeno.

U jednom trenutku je planirala da se vrati na muzičku scenu, ali je od toga, priznaje, ipak odustala.

- Planirala sam u nekim trenucima da se vratim, tražila sam nov pravac, pronašla sam ga... Ali mi se i dalje nije dopadala atmosfera koja vlada na estradi - reka je Gala za Kurir jednom prilikom.

Sada ima kratku kosu koju farba u modernu metalik i skoro da se nije nimalo promenila, mladolika i nasmejana.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT

Bonus video:

00:14

Maja Marinković i Tamara Đurić zajedno u spa centru: Pokazale čime raspolažu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track