POMEN ARKANU NA NOVOM GROBLJU Ceca na Željkov grob došla sa ćerkom i sinom! Veljko ne PRESKAČE tradiciju a pevačica sve IZNENADILA
Foto: Kurir

23 godine od ubista

POMEN ARKANU NA NOVOM GROBLJU Ceca na Željkov grob došla sa ćerkom i sinom! Veljko ne PRESKAČE tradiciju a pevačica sve IZNENADILA

Stars -

Svetlana Ceca Raznatović, njen sin Veljko i ćerka Anastasija došli su na pomen. Porodica se pozdravila sa svim okupljenim gardistima, položila cveće kao i posluženje.

Veljko je nosio korpu sa hranom dok je njegova sestra oval na kojoj je takođe bila hrana. Poljubili su spomenik, upalil sveće, a vladika Stefan očitao je molitvu.

1 / 14 Foto: Kurir

Deset minuta posle stigla je i Cecina sestra Lidija. Nakon đto je očitana molitva, Ceca i Veljko su lično poslužili okupljene žitom, vinom, sokom, pa i novinare.

Prva na Željkov grob došla je njegova sestra, koja je zapalila sveću i spustila crvene ruže.

01:32

Ceca došla na pomen

Podsetimo, Arkan je ubijen 15. januara 2000. godine oko 17. časova u hotelu "Interkontinental" u Beogradu. Sa njim su ubijeni i njegovi prijatelji i kolege, bivši radnici saveznog SUP, pukovnik Dragan Garić i major Milenko Mandić koji je bio i pripadnik Arkanove garde.

kurir.rs/Lj.S.

Bonus video:

01:10

Arkanovi gardisi ne zaboravljaju komadanta: Došli na Novo groblji i zapalili sveće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track