ONE IMAJU NIZ PROPALIH BRAKOVA IZA SEBE! Naše pevačice nisu imale SREĆE u ljubavi! Razvodile se, raskidale veridbe, evo SPISKA
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Printscreen

NISU BILE TE SREĆE

ONE IMAJU NIZ PROPALIH BRAKOVA IZA SEBE! Naše pevačice nisu imale SREĆE u ljubavi! Razvodile se, raskidale veridbe, evo SPISKA

Stars -

Naše pevačica imale su veoma buran ljubavni život, udavale su se i razvodile nekoliko puta, a i veridbe su raskidale kao od šale. Prva na spisku je pevačica Nataša Bekvalac.

Nataša Bekvalac

Naime, prvi put se udala davne 2006. godine za Danila Ikodinovića sa kojim ima ćerku Hanu. Par se razveo nakon pet godina, a pevačica je uplovila u nove bračne vode sa Ljubom Jovanovićem od kog se razvela nakon dve godine. Međutim, ni ovaj brodolom nije slomio Bekvalčevu koja ubrzo počinje da se zabavlja sa Lukom Lazukićem sa kojim je dobila svoju drugu ćerku Katju 2018. godine. Posle samo 40 dana od porođaja, pevačica prijavljuje tadašnjeg supruga za nasilje, nakon čega se po treći put razvodi.

Nataša Bekvalac
foto: Zorana Jevtić

Katarina Kaja Ostojić

Ona iza sebe ima tri propala braka, a nedavno je usledio i raskid veridbe sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem. U prvi brak sa Nikolom Dragojlovićem ušla je jako mlada, a već se sa 19 godina ostvarila u ulozi majke. Iako ova mladalačka ljubav nije opstala, pevačica je nakon toga još jednom stala na ludi kamen. Drugi brak usledio je kada je imala 26 godina i trajao je dve godine. Njen tadašnji dečko, košarkaš Uroš Duvnjak, preselio se u Poljsku zbog poslovnih obaveza i novog ugovora koji je tada potpisao. Kaja se venčala sa njim, kako bi i ona dobila vizu, da bi boravila sa svojim izabranikom. Međutim, nakon godinu dana njih dvoje su rešili da se razvedu. Treći put pevačica je bila u braku sa muzičarom Džuniorom Džekom. Džunior je živeo u Belgiji, a Kaja je htela da što više vremena provodi sa njim, te se udala, međutim i ovaj brak se završio neslavno.

Kaja Ostojić
foto: Printscreen

Anabela Atijas

Anabela i Gagi Đogani izgledali su kao par kome odlično ide kako u ljubavi tako i u poslu, međutim naišli su na nepremostive nesuglasice nakon čega su se razveli 2009. godine. Njihove dve ćerke, Luna i Nina tada ostaju sa majkom kojoj je veru u ljubav vratio Andrej Atijas za koga se udala 2012. godine. Posle sedam godina braka oni se razvode, međutim Anabela mu se ubrzo vraća i pomaže mu da prebrodi probelm sa alkoholizom.

Anabela Atijas
foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

Ana Sević

Ana se prvi put udala za svog kolegu Darka Lazića 2014. godine, da bi se par našao u epicentru skandala 2018. kada potvrđuju da su pokrenuli postupak za okončanje braka. Svom drugom partneru Danijelu u tajnosti je izgovorila sudbonosno „da“ 2021. godine, a oni danas žive u skladnoj porodičnoj zajednici koju ne izlažu previše u javnosti.

Ana Sević
foto: Printscreen/Magazin In

Goga Sekulić

Velika tragedija je 2013. godine zadesila Gogu Sekulić koja je samo dva meseca nakon udaje ostala udovica kada je njen izabaranik izgubio bitku sa teškom bolešću. Pevačica je smogla snage i uspela da prebrodi nesreću koja je zadesila, a novu ljubav u njen život doneo je petnaest godina mlađi Uroš Domanović sa kojim četvorogodišnjeg sina. Ipak, ova bajka se nedavno okončala kada je Goga potvrdila navode da se razvodi.

Goga Sekulić
foto: Printscreen/Premijera

Zlata Petrović

Zlata Petrović nije imala sreće u ljubavi, te je čak četiri puta stajala na ludi kamen, ali se svaki njen brak završavao razvodom. Kako je ispričala u jednoj emisiji, prvi brak se desio kada je imala svega 14 godina. Naime, do ovoga je došlo na nagovor folkerkine majke, ali ovaj brak nije bio „iz ljubavi“ jer je Zlata bila zaljubljena u drugog muškarca. Nedugo zatim Petrovićeva se udala za harmonikaša, ali ni zajednica sa njim nije bila dugovečna jer je njemu smetalo to što je ona mnogo volela „pesmu i kafanu“. Iako se spekulisalo da je teško podnela krah brakova sa Hasanom Dudićem i Zoranom Pejićem Pejom, folkerka je istakla da „niko tu nije mnogo plakao“.

Zlata Petrović
foto: ATA Images

Goca Tržan

Još jedna pevačica koja ne mari za razliku u godinama je i Goca Tržan koja je svoju sreću pronašla kraj četranest godina mlađeg Raše Novakovića. Par se zakleo na večnu ljubav i pred Bogom, a ovoj pevačici je to drugi brak. Naime, ona se 2007. godine udala za Ivana Marinkovića sa kojim ima ćerku Lenu, a 2011. godine usledio je razvod koji je eskalirao u medijima.

Goca Tržan, novogodišnji nastup
foto: Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

Zorica Brunclik

Pored uspešne karijere, Zorica Brunclik ima turbulentan privatan život. Sa osamnaest godina je prvi put postala majka kada je rodila ćerku Mariju sa javnosti nepoznatim muškarcem. Pevačicin prvi muž bio je harmonikaš Zoran Tutić, sa kojim je Zorica dobila sina Đorđa. Nakon kraha ovog braka, pevačica je sreću potražila pored Ljube Kešelja, sa kojim je dobila ćerku Miljanu. Sreća joj se osmehnula iz trećeg puta, kada se udala za Miroljuba Aranđelovića Kemiša, sa kojim je Brunclikova i danas u srećnom braku i sa kojim ima ćerku Zlatu.

Zorica Brunclik
foto: Premijera

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:42

Nataša Bekvalac plakala zbog Aleksandre Prijović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track