BILA JE SIMBOL LEPOTE, RODILA DETE OŽENJENOM BIZNISMENU! Zvali su je srpska HALE BERI, a evo kako danas moćno izgleda
Foto: YOUTUBE PRINTSCREEN

voditeljka se nije ni malo promenila

BILA JE SIMBOL LEPOTE, RODILA DETE OŽENJENOM BIZNISMENU! Zvali su je srpska HALE BERI, a evo kako danas moćno izgleda

Stars -

Voditeljka Rada Radenović bila je jedna od najse*sepilnijih voditeljka o čijoj se lepoti neprestano pričalo, ali je odlučila da se povuče iz medija i posveti porodici

Rada je bila jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji i zaštitno lice televizije “Pink”.

Rada Radenović
foto: Marina Lopičić

Početkom dvijehiljaditih važila je za jednu od najse*sepilnijih devojaka na ovim prostorima, a oni koji su posećivali tada veoma popularne letnje festivale pamte kakvu je pometnju izazivala na plažama Budve i Herceg Novog. Kada je napravila atraktivnu kratku frizuru, zbog neverovatne sličnosti sa filmskom zvezdom dobila je nadimak srpska Hale Beri. Međutim, njen uspon počeo je posle pojavljivanja u spotu Tošeta Proeskog za pesmu "Vo kosi da ti spijam".

Rada Radenović
foto: Printscreen

U vreme kada se o njenom izgledu najviše pričalo Rada je obilazila ordinacije plastičnih hirurga, ali - kao model.

Rada je tokom višegodišnje karijere vodila brojne emisije od "City cluba", preko "Vi pitate", do "Zadruge" i emisije "Rada sam". Poslednju navedenu vodila je do 2018. godine, a onda se povukla sa malih ekrana.

Rada Radenović
foto: Pritnstcreen

Rada je poslednjih godina posvećena svom sinu Petru, koji danas ima 11 godina, a kojeg je dobila, kako su pisali mediji, 2010. godine sa tada oženjenim biznismenom Dejanom Milićem, koji iz tog braka ima dvoje dece. Mnogi su mišljenja da se lepa voditeljka nije ni malo promenila.

Kurir.rs

Bonus video:

02:55

MODNO SLIKANJE, NARODNO KOLO I POCEPANE PANTALONE! Najsmešniji momenti iz emisije Majke i snajke: Rašo, mogao bi kuvar da budeš!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja