"MARINA I KORNELIJE I MRTVI IZ GROBA NAS HRANE HLEBOM!" Đorđe David iz zahvalnosti prema čuvenim autorima napravio ovaj POTEZ
Foto: Ana Paunković, Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Pohvalno

"MARINA I KORNELIJE I MRTVI IZ GROBA NAS HRANE HLEBOM!" Đorđe David iz zahvalnosti prema čuvenim autorima napravio ovaj POTEZ

Stars -

Đorđe David snimio je uživo izvođenje pesme "Ti samo budi dovoljno daleko" u čast pokojnih autora te numere Kornelija Bate Kovača i Marine Tucaković.

Kako je roker rekao za Kurir, on će večno biti zahvalan Bati i Marini jer on i dalje živi od muzke koju su njih dvoje pre više decenija napisali i stvorili.

Đorđe David
foto: Printscreen/Zvezde Granda

- Marina i Bata nas muzičare i mrtvi iz groba hrane hlebom! Zahvaljući njima mi zarađujemo pare svakog dana, ne samo ja, već cela estrada. Od toga jedemo, plaćemo gorivo, putujemo, živimo živote... Nije mi jasno zašto to niko neće da kaže. Evo, ja ću prvi. Zbog toga sam odlučio da im se kroz ovu pesmu na neki način zahvalim - kaže Đorđe.

S pokojnim Kornelijem, koji je preminuo pre nekoliko meseci, roker je bio blizak saradnik.

Kornelije Kovač
foto: Dragan Kadić

- Verujte mi da sam se Bati uvek obraćao sa "vi", iako mi je on govorio da nema potrebe da mu persiram. Izuzetno sam ga cenio i poštovao i tako će i ostati - naveo je on.

Pesma "Ti si samo budi dovoljno daleko", koju je Đorđe otpevao sa bendom "Death Saw" objavljena je na Jutjubu.

Kurir. rs / I. E.

Bonus video:

15:53

Đorđe David prokomentarisao Beoviziju: Konstraktu svi treba da podržimo, ali Sara Jo je trebalo da pobedi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track