KAKAV ĐANI, ONA JE ZA PESMU UZELA 2.000 €! Zgrće lovu na veseljima, a novčanice od 50 € izbacuje brže od BANKOMATA (VIDEO)
Foto: Printscreen

KAKAV ĐANI, ONA JE ZA PESMU UZELA 2.000 €! Zgrće lovu na veseljima, a novčanice od 50 € izbacuje brže od BANKOMATA (VIDEO)

Stars -

Pevačica Nadica Ademov za samo jednu pesmi uzela je 2.000 evra. Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda", koju inače i nazivaju "kraljicom bakšiša", pevala je na jednom veselju na kom su joj davali po 50 evra za svaki takt pesme.

Snimak se velikom brzinom proširio na Tik Toku, a korisnici ove društvene mreže ne prestaju da komentarišu: "To je za mene lično iživljavanje. Ja moram pola meseca da radim za te pare", "Meni bi bilo sramota toliko da uzimam", "Ja se ubi od posla, pošteno da zaradim, a ovaj ko da ih našao na ulici", "Jedna njena pesma kao jedna moja plata pa ti završavaj fakultet", "Izbacuje brže nego bankomat"...

Inače, Nadica je nedavno govorila o privatnom životu i novom dečku, a priznala je da će uskoro stati i na ludi kamen.

- Svakako da će za venčanje biti žurka ovde, ali sam zamišljala da bude i u Istanbulu, to je moja želja i verujem da će se ostvariti. Gospodin pravi je tu, ja se nadam da će biti pravi, za sada je normalan. On je tu i ja sam srećna. Ako bude sve kako treba i kako je Bog rekao, najverovatnije ću ispuniti svoju želju – rekla je ona za Grand.

kurir.rs/blic

Bonus video:

02:05

NADICA ADEMOV JEDVA PREGURALA 2022. GODINU: Bila sam jako bolesna! Srećno je zaljubljena, a progovorila i o UDAJI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track