ALENA HADROVIĆA RAZAPINJU PO MREŽAMA DA JE UDARIO DETE, A ON SADA PONOVO ŠOKIRAO: Nije mi sin od pene, junačka je to krv!
Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

NAŠAO SE NA STUBU SRAMA

ALENA HADROVIĆA RAZAPINJU PO MREŽAMA DA JE UDARIO DETE, A ON SADA PONOVO ŠOKIRAO: Nije mi sin od pene, junačka je to krv!

Rijaliti -

Maja i Alen Hadrović upriličili su veliko slavlje za porodicu i prijatelje povodom prvog rođendana sina Vuka, što ih je neizmerno usrećilo, a Hadrovićeva srčana reakcija izazvala je mnoštvo komentara na Tviteru.

Alen, inače bivši učesnik "Zadruge", je od sreće povikao i lupio o sto, a zatim izljubio ženu i sina, što je, po svemu sudeći, bio više nego dovoljno da na Tviteru krenu hejt komentari - od toga da je preplašio sina, pa čak i toga da ga je udario u glavu.

Otac, koji je podelio svoju sreću zbog saznanja da će dobiti devojčicu, našao se na stubu srama na društvenim mrežama, posle čega se oglasio i priznao kako reaguje na negativne komentare.

Alen Hadrović
foto: Printscreen/Instagram

- Meni je snimak prepun emocija i jako smo se obradovali devojčici. Jeste se Vuk uplašio, ali to je sin Alena i Maje Hadrović, ništa mu neće biti, junačka je to krv. Posle samo 3 sekunde se smirio. Ti što padaju u nesvest kad im dete padne na guzu i što od dece prave da ne kažem šta, njih mi je preko glave! A Vuka nisam udario, ako sam ga dodirnuo rukom u zagrljaju, pa nije mi dete od pene - priča Alen, kojeg ne dotiče šta se piše na mrežama.

Maja Hadrović, Alen Hadrović
foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

- Komentari kao komentari, hejt... Imamo naš izgrađen svet, koji je pun ljubavi i međusobnog poštovanja. Ja sam muškarac srčan, pun emocija, jer vidim komentare da sam trebao samo da zagrlim Maju, a ne da lupam. Lupao bih ponovo i još jače i više! Živela Angelina, živela ljubav! I želim svima da imaju ovakvu porodicu, jer onda zasigurno ne bi imali vremena da komentarišu kako treba neko da se raduje, ali Bože moj, uvek će biti takvih nesrećnih i neispunjenih duša - poručio je Alen.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

02:55

MODNO SLIKANJE, NARODNO KOLO I POCEPANE PANTALONE! Najsmešniji momenti iz emisije Majke i snajke: Rašo, mogao bi kuvar da budeš!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track