KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OTKRIO ŠTA JE SIN POVUKAO NA NJEGA: Ostao zabezeknut kada je shvatio da je BAŠ PO OVOME ORIGINAL TATA (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OTKRIO ŠTA JE SIN POVUKAO NA NJEGA: Ostao zabezeknut kada je shvatio da je BAŠ PO OVOME ORIGINAL TATA (VIDEO)

Stars -

Kristijan Golubović je nedavno dobio sina sa Kristinom, a dali su mu simbolično ime Kristijan Konstantin, odnosno imena koja počinju na slovo k, kao i njihova.

Kristijan je otkrio da je njegova devojka imala poteškoće nakon carskog reza.

Naime, ona je dobila dva puta trovanje hranom, nakon što je Kristijan hteo da je iznanedi uzevši u restoranima njena omiljena jela.

00:20

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OTKRIO ŠTA JE SIN POVUKAO NA NJEGA: Ostao zabezeknut kada je shvatio da je BAŠ PO OVOME ORIGINAL TATA

Sve u svemu, ona je sada dobro, a Kristijan je otkrio na koga liči njegov sin.

- Obrve, udove, ruke i noge su orginal na tatu, čak i onaj udić. Sve ostalo je na mamu, odnosno vuče ka njenoj porodici - rekao je Kristijan.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track