BAKA PRASE OBJAVIO SNIMKE PALJENJA LOKALA! Jutjuber se oglasio i poručio: Počinilac će biti nađen!
Foto: Printscreen, Ana Paunković

jezivi snimci

BAKA PRASE OBJAVIO SNIMKE PALJENJA LOKALA! Jutjuber se oglasio i poručio: Počinilac će biti nađen!

Stars -

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase našao se u žiži interesovanja kada je kao bomba odjeknula vest da mu je zapaljen lokal koji nosi njegovo ime.

Na lokal "Kod Bake" bačen je Molotovljev koktel, a naša ekipa posetila je mesto incidenta. Tamo smo zatekli samo jednog misterioznog mladića koji je sedeo na stolici i čuvao mesto ulaza u lokal. Vidi se garež, razbijen izlog, staklo je na sve strane.

Naime, Bogdan je sada ekskluzivno na svom jutjub kanalu postavio snimak paljenja lokala. Na videu se vidi kako nepoznati, maskirani napadač prilazi i baca Molotvljev koktel na lokal.

Baka Prase
foto: printscreen youtube

- Kažu da je neko iskusan, u jednoj ruci je imao ciglu. Saznao sam ko mi je zapalio lokal, nisam platio reket nikome. Sve ćemo saznati, počinilac će biti nađen, ne znam ko je to uradio da li konkurencija. Sve je izgorelo, nije svejedno svakako - rekao je Bogdan u videu.

Baka Prase
foto: printscreen youtube

Podsetimo, jutjuber se u toku današnjeg dana oglasio na svom Instagram profilu i doneo odluku da napušta posao sa brzom hranom, međutim ubrzo nakon toga je napisao da ipak ne odustaje i da otvara pet novih lokala.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

00:03

Pomirili se Baka Prase i Anja Bla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track