SAŠA ZAVRNUO ČESMU, NEMA VIŠE PARA! Popović ženi zabranio da peva zbog FIJASKA s poslednjim albumom?NALJUTILA SE ZBOG 100.000 €
Foto: Nemanja Nikolić

NEMA VIŠE

SAŠA ZAVRNUO ČESMU, NEMA VIŠE PARA! Popović ženi zabranio da peva zbog FIJASKA s poslednjim albumom?NALJUTILA SE ZBOG 100.000 €

Stars -

Saša Popović zabranio je supruzi Suzani Jovanović da ubuduće snima pesme, a sve zbog fijaska koji je doživeo njen album objavljen 2021, kada su napravili gala promociju i okupili gotovo celu estradu, a da joj posle toga nijedna pesma nije zaživela kod publike.

Kako Republika saznaje, Suzana je Saši predložila da joj pomogne oko produkcije za novi singl jer je došla s idejom da snimi nešto modernije i bliže mlađoj publici, ali ju je on odmah sasekao i rekao da neće više da investira u njenu pevačku karijeru.

Suzana Jovanović
foto: Printscreen Magazin In

- Saša je bio Suzani oduvek najveća podrška za sve. Uvek je okupljao najbolji tim saradnika za snimanje pesama i albuma, nije pitao za cenu, ali poslednji album nije postigao nikakav uspeh. Suzana se i ne trudi toliko oko karijere, ranije je uvek Saša forsirao sve i terao je da se probija na estradi, ali je sad shvatio da nema poente ulagati u nešto što neće doneti nikakav profit - priča izvor blizak Popoviću i otkriva dalje da se Suzana navodno posvađala s njim kad je odbio da joj pomogne.

- Njoj nije bilo pravo kad je Saša rekao da nije pametno da snimi singl. Objasnio joj je da će to da bude aktuelna vest dan, dva i da će opet pesma da padne u zaborav jer ni ceo album nije mogao da se zavrti. Rekao je da je milione uložio u nju i da je bolje da se bavi nečim drugim jer na estradi sad prolazi nešto drugo.

Saša Popović, Zvezde Granda, žiri
foto: Kurir.rs/Ana Denda

Podsećamo, Suzanin album iako se na promociji koja je organizovana u jednom prestoničkom hotelu pojavila maltene cela estrada. Album s devet pesama pre dve godine skupio je jedva tri miliona pregleda za godinu dana, a Popović je tada rekao da ga je produkcija koštala preko 100.000 evra.

Iako je Saša na sva usta hvalio Suzanin CD na kom je okupio vrsnu ekipu autora od pokojne Marine Tucaković do Gorana Ratkovića Raleta, nijedna pesma se nije zavrtela i postala hit. Pa čak ni dueti za koje su tipovali da će se dosta slušati - pesme sa Viki Miljković, Sašom Matićem i Peđom Medenicom.

Sašom i Suzano nisu se javljali na brojeve telefona.

kurir.rs/republika

Bonus video:

06:25

Saša Popović o trudnoj devojci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track