VESNA ĐOGANI LOVI ĐOLETA U PREVARI! Objavila ŠOK video, a sve je nasmejala POVEZANOST sa svetski poznatom PEVAČICOM! (VIDEO)
Foto: Kurir Televizija

MNOGIMA JE NEJASNO

VESNA ĐOGANI LOVI ĐOLETA U PREVARI! Objavila ŠOK video, a sve je nasmejala POVEZANOST sa svetski poznatom PEVAČICOM! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Vesna Đogani šokirala je javnost kada je okačila snimak na svom Tiktok profilu u kojem se našalila na račun Šakire i fudbelera Pikea.

Naime, Đoganijeva je često aktivna na svojim društvenim mrežama i poznata je po tome da kači videe šaljivog karaktera.

- Kada čuješ kako je Šakira otkrila da je muž vara - napisala je Vesna.

U videu Vesna broji tegle sa džemom, a Šakira je upravo na taj način saznala da je muž vara.

Podsetimo, Šakira je otkrila da joj je dragi neveran zahvaljujući tegli sa džemom. Naime, nakon jednog od svojih poslovnih putovanja, Šakira je došla kući i htela da se zasladi džemom koji obožava, za razliku od njenog bivšeg, koji ga ne voli. Međutim, pevačica je otvorila frižider i shvatila da ga je neko konzumirao dok je nije bilo.

Ispod objave nizali su se razni komentari, a mnogima nije bila jasna poenta videa "Ne razumem" "Ovim Vesna nešto želi da nam poruči", " Sumnjaš u Đoleta?" bili su samo neki od komentara.

Vesna Đogani
foto: Damir Dervišagić

I dalje je mnogima nejasna objava pevačice, a pretpostavlja se da se pevačica našalila zbog raznih medijskih natpisa u poslednje vreme kako između nje i Đoleta nije sve u redu.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

02:02

ŠOKANTNO! Vesna Đogani za Kurir TV otkrila kakve se DEVOJKE SVIĐAJU ĐOLETU: Njemu ne prilaze, zbog ovoga MENE TO VIŠE NE DOTIČE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track